Már több mint 5 milliószor utaztak a MOL Bubival

Budapest, 2023. május 15. – Újabb mérföldkőhöz érkezett a Budapesti Közlekedési Központ népszerű közbringa-szolgáltatása, miután május elején a MOL Bubi elérte az ötmilliomodik utazást. A BKK egy meglepetéssel köszöntötte a jubileumi számot elérő ügyfelet. A szolgáltatás továbbra is rendkívül népszerű, ezért a társaság a növekvő igények kiszolgálása érdekében folyamatosan bővíti a MOL Bubi szolgáltatásait.

Jelentős állomásához érkezett a két éve megújult MOL Bubi: a BKK népszerű közbringa-szolgáltatása május elején átlépte az ötmilliós utazásszámot. A szerencsés felhasználót Diószegi Ágnes, a BKK ügyfélkapcsolati és értékesítési vezérigazgató-helyettese ajándékcsomaggal köszöntötte.

MOL Bubi: 5 milliomodik felhasználó.

 

 

A növekvő igények kiszolgálása érdekében folyamatosan bővül a MOL Bubi

A közbringa-hálózat az év minden szakaszában újabb és újabb rekordokat dönt. A téli hónapokban a MOL Bubi havi és átlagos használata a korábbi hasonló időszakhoz képest 60-70 százalékkal emelkedett.

A fővárosban közlekedők igényeinek kiszolgálása érdekében a BKK idén már többször bővítette a közbringa szolgáltatási területét: február óta a VI. és a VIII. kerületben, márciustól pedig a Városligetben és a III. kerületben is újabb helyszíneken lehet felvenni és lerakni a kerékpárokat.

Szintén márciustól további 200 vadonatúj kerékpárral bővült a rendszer, így a 183 gyűjtőállomáson már 2260 kerékpár áll az ügyfelek rendelkezésére. A BKK a tervei szerint 2023-ban is tovább fejleszti a MOL Bubi szolgáltatásait.

Nem csak a hálózat fejlesztésének örülhetnek a felhasználók, a BKK újabb akcióval kedveskedik az ügyfeleknek: 2500 forint értékű MOL Limo közösségi autózásra felhasználható kredittel ajándékozza meg azokat, akik május 31-ig éves MOL Bubi bérletet vásárolnak.

A MOL Bubinak a fővárosiak szemléletváltozásában is jelentős szerepe van. Sokan vannak, akik a felhasználóbarát applikációnak, a könnyű regisztrációnak és a megújult kerékpároknak köszönhetően ismerkedtek meg a városi kerékpározással. A budapestiek jelentős része felismerte, hogy biciklivel utazni környezetbarát, gazdaságos, és bizonyos helyzetekben a leggyorsabb utazási mód.