Vásároljon éves MOL Bubi bérletet, és MOL Limózzon 2500 forint értékben

Budapest, 2023. április 18. – Próbálja ki MOL Bubi bérletével a közösségi autózást is! Vásárolja meg éves MOL Bubi bérletét, és az első 1000 regisztrálót a BKK megajándékozza egy 2500 forint értékű MOL Limo kredittel.

Legyen élhetőbb a város, használja Budapest fenntartható közlekedési eszközeit! – erre biztatja a Budapesti Közlekedési Központ legújabb akciójában a fővárosban közlekedőket. A társaság éves MOL Bubi bérlet vásárlása esetén a MOL Limo közösségi autómegosztó szolgáltatás hálózatában felhasználható, 2500 forint értékű kredittel ajándékozza meg ügyfeleit.

 

Hogyan lehet részt venni az akcióban?

1.     Vásároljon éves MOL Bubi bérletet 2023. április 18. és május 31. között.

2.     Iratkozzon fel a MOL Bubi hírlevelére.

3.     Regisztráljon a bkk.hu/mollimo oldalon a kuponkódért a vásárlást követő munkanapon 14 órától.

4.     A kuponkódot a MOL Limo applikációban 2023. június 30-ig van lehetőség beváltani, de a kreditek a beváltástól számított 30 napig felhasználhatók.

 

Regisztráció

2023. április 18-tól június 2-án 14 óráig lehet regisztrálni. A promóció az első 1000 szabályos regisztrációig tart, ezt követően a BKK lezárja a jelentkezési felületet, és erről tájékoztatót helyez ki az oldalon.

A promócióban a 18. életévüket betöltött személyek vehetnek részt, akik minimum egy éves jogosítvánnyal rendelkeznek.

A promóció során egy bérletre egy kuponkód kapható. Ha ugyanazzal a bérlettel ismét regisztrálva van, nem kapható újabb kredit.

A promócióról további részleteket a bkk.hu/mollimo oldalon olvashat.