Legyen tiéd a város két keréken is, MOL Bubi bringával!

Budapest, 2023. március 25. A MOL Bubi az egyik legegyszerűbb és leggazdaságosabb választás azok számára, akik rendszeresen biciklivel közlekednek Budapesten. Sőt, azok számára is, akik csak most ismerkednének a városi kerékpározás előnyeivel. A MOL Bubi ügyfelei 1000 Ft-ért egy egész hónapon át használhatják a szolgáltatást.

MOL Bubi kampány.

Az elmúlt hónapokban több száz új kerékpárral és új gyűjtőállomásokkal bővült a MOL Bubi rendszere. Tavasszal pedig már az időjárás is egyre több embernek hozza meg a kedvét ahhoz, hogy biciklire üljön.

Azokat, akik még sosem használták a közbringaszolgáltatást, a Budapesti Közlekedési Központ arra buzdítja, hogy tegyenek egy próbát és vásároljanak MOL Bubi havi bérletet. Budapest népszerű zöld kerékpárjai könnyen elérhetők a 183 gyűjtőállomás egyikén, így nem kell aggódni a kerékpárok bérlése, vagy tárolása miatt. Mindemellett a MOL Bubi egy környezetbarát és fenntartható közlekedési eszköz, így használói hozzájárulnak a város élhetőségének javításához.

Akik régóta a MOL Bubi ügyfelei, azok már azt is jól tudják, hogy a szolgáltatás díja rendkívül kedvező: mindössze 1000 Ft-ért egy teljes hónapig használhatók a közkerékpárok. A bérlet megvásárlása esetén ráadásul az utazások első harminc perce díjmentes, azokért egyetlen forintot sem kell fizetni.  Akinek pedig megtetszik a szolgáltatás, annak a továbbiakban nem lesz teendője, hiszen a havibérlet automatikusan meghosszabbodik, így a kerékpáros szezont gondtalanul élvezheti.

 

Az ügyfelek igényei formálják a MOL Bubit

A Budapesti Közlekedési Központ nemcsak a rendszer üzemeltetésére fókuszál, hanem a felhasználói élmény javítására is. Ennek érdekében a társaság egy kutatást indít a Budapesti Corvinus Egyetemmel együttműködve.

A BKK a napokban egy kérdőívet juttat el ügyfeleinek, amelyben az általános közlekedési szokások mellett elsősorban a MOL Bubi használóinak véleményére kíváncsi. Bár a kitöltés nincs regisztrációhoz kötve, azonban a kérdőív kérdései a szolgáltatás használatára vonatkoznak, tehát azok megválaszolásához szükséges, hogy személyes tapasztalattal rendelkezzenek a válaszolók. Az észrevételeket és javaslatokat a rendszer továbbfejlesztéséhez használja a BKK. A kérdőív ezen a linken is érhető.