Már több mint 1,5 millióan használták a BudapestGO-t, a BKK közkedvelt alkalmazását

Budapest, 2022. szeptember 12. Dinamikusan növekszik a Budapesti Közlekedési Központ februárban debütált alkalmazásának a használata: a BudapestGO-t már több mint másfél millió ügyfél használta jegyvásárlásra, bérlethosszabbításra és útvonaltervezésre a közösségi közlekedésben vagy kerékpárral utazva.

A februárban elindult BudapestGO népszerűsége nyáron is töretlenül ívelt felfelé: az alkalmazás felhasználóinak száma szeptember 12-én átlépte a másfél milliót. A regisztrált ügyfelek száma már félmilliónnál is több.

Az applikáció értékesítési szempontból is jelentős sikereket tudott felmutatni az elmúlt időszakban. Alig több mint fél év alatt csaknem 2 millió 500 ezer terméket vásároltak az ügyfeleink: a legtöbbet, 1 millió 600 ezret vonaljegyből, de bérletből és időalapú jegyből is egyre többet. Az előbbiből 276 ezer, utóbbiból pedig 265 ezer darab fogyott.

A nyári szabadságok után és az iskolakezdéssel jelentősen növekedett az utazástervezések száma is.  Az egykori FUTÁR applikáció havi másfél milliós átlagához mérten a BudapestGO-val az elmúlt 30 napban már több, mint két és fél millió utazást terveztek az ügyfelek.

 

Miért érdemes a BudapestGO-t használni?

Az applikáció számtalan kényelmi funkciója miatt népszerű az ügyfelek körében: gyors jegyvásárlást és automatikus bérlethosszabbítást kínál, emellett hatékonyan segítve az útvonaltervezésben még a kerékpárral közlekedőknek is.

A BudapestGO az egyik legfontosabb eszköz arra, hogy a fővárosban közlekedők a papíralapú jegyek helyett egyre gyakrabban használják a digitális termékeket. Ez egyúttal erősíti a környezettudatos, fenntarthatóbb közlekedés használatát.

Májusban új funkciókkal bővült a BudapestGO, amelyeknek köszönhetően az applikáció még jobb és pontosabb tervezést nyújt a kerékpárral közlekedőknek, sőt elérhetővé vált a telebusz és a telefogas szolgáltatása is. A megújulással felszálláskor gyorsabb lett a kódleolvasás, pontosabb és hatékonyabb lett az útvonaltervezés is.

A BudapestGO applikáció legújabb verziója letölthető a Play áruházban és az App Store-ban. Bővebb információ és a funkciókat bemutató videók a bkk.hu/budapestgo oldalon érhetők el.