Közösségi közlekedéssel a Formula–1 Magyar Nagydíjra

Budapest, 2022. július 27. – A mogyoródi Hungaroring versenypályán 2022. július 29-én, pénteken, 30-án, szombaton és 31-én, vasárnap rendezik meg a Formula–1 Magyar Nagydíjat. A Budapesti Közlekedési Központ a közösségi közlekedés igénybevételét ajánlja, a BKK jegy- és bérletautomatáiból néhány érintéssel vásárolható egy, a versenypálya megközelítésére használható menetjegy-csomag.

(forrás: hungaroring.hu)
(forrás: hungaroring.hu)

 

A 37. Formula1 Magyar Nagydíj versenyhétvégéjén, 2022. július 29-én, 30-án és 31-én a BKK Örs vezér terei és gödöllői bérlet- és jegyautomatákból könnyedén vásárolhatók meg a Hungaroring versenypályára jutáshoz a jegyek. A közösségi közlekedést használó ügyfelek az Örs vezér terén a metróbejáratoknál és a HÉV-végállomásnál (a Gombánál), illetve Gödöllőn a H8-as HÉV megállójában (a Gödöllő és a Gödöllő, Szabadság tér megállókban) a jegy- és bérletautomaták kezdőképernyőjén található, „F1 rendezvényhez kapcsolódó jegyek” kiválasztásával két vonaljegyet és két HÉV kiegészítőjegyet tehetnek egyszerre a kosárba.

 

A szokásosnál nagyobb kapacitással közlekednek
a HÉV-szerelvények a verseny idején

A MÁV-HÉV bővített menetrendi kínálattal segíti az eljutást a Hungaroringre a július 29-30-31-i hétvégén. A H8-as HÉV szerelvényei nagyobb kapacitással, a versenypálya megközelítésének, illetve az onnan visszautazás időszakában 10-15 percenként közlekednek.

A vonatok indulási időpontjai megtalálhatók a bkk.hu/menetrendek#H8 weboldalon. Utazásuk megtervezéséhez a BudapestGO utazástervezőt ajánljuk. A HÉV-menetjegyek váltásáról, illetve a HÉV-hez csatlakozó díjmentes buszjáratokról az alábbi linken tájékozódhatnak: mav-hev.hu/f1-2022

A Volánbusz idén is közvetlen eljutást biztosít Kerepesről a Formula-1 helyszínére. Július 29-étől 31-ig (péntektől vasárnapig) Formula-1-es különjáratok közlekednek a Kerepes, HÉV-állomásnál található buszforduló és a Hungaroring 3-as kapuja között. A járatok a Formula-1-es napijeggyel ingyenesen igénybevehetőek. Az autóbuszok jellemzően 15 percenként indulnak, valamint csatlakozást biztosítanak az Örs vezér tere felől érkező és oda tartó vonatokhoz.  A részletekről ezen a linken olvashat: https://www.volanbusz.hu/hu/hirek/hir/39080