A BRFK és a BKK együttműködésének keretében ezúttal a 3-as villamosvonalat ellenőrizték

Budapest, 2021. december 12. – A 3-as villamos vonalán és azok környékén tartottak ellenőrzést a BKK és a BRFK munkatársai december 8-án a közösségi közlekedést igénybe vevők biztonsága érdekében.

(Fotó: BRFK)

 

A Budapesti Közlekedési Központ és a Budapesti Rendőr-főkapitányság stratégiai partnersége keretében a közösségi közlekedési eszközökön tart rendszeres ellenőrzéseket az utasok biztonsága érdekében. Ezúttal 2021. december 8-án ellenőrizték a 3-as villamost, a megállóhelyeket és azok környékét. Az akció során elfogtak egy lopás miatt körözött nőt, két szabálytalan gyalogossal szemben helyszíni bírságot szabtak ki, egy emberhez pedig mentőt hívtak. 

A Budapesti Közlekedési Központ és a Budapesti Rendőr-főkapitányság stratégiai együttműködésének keretében kiemelten kezeli a fővárosi közösségi közlekedést igénybe vevők biztonságát. A megállóhelyeket és azok környékét, valamint a buszsávok szabályos használatát rendszeresen ellenőrzik, és a lakossági visszajelzéseket figyelembe véve további hasonló ellenőrzések is várhatóak.​