Több mint bérlet – negyedéves BKK-bérlethez most közösségi autózás is jár!

Budapest, 2021. július 1. – Közösségi autózásra jogosító MOL Limo, SHARE NOW és GreenGo kupon jár annak, aki július 1. és 31. között vásárol, már erre az időszakra is érvényes, negyedéves Budapest-bérletet, és regisztrál a Budapesti Közlekedési Központ honlapján.   

Kombinálható utazás – közösségi közlekedés kicsit másképp: a Budapesti Közlekedési Központ és autómegosztó partnerei különleges ajánlattal kedveskednek a BKK  ügyfeleinek. Minden július 1. és 31. között megvásárolt negyedéves bérlethez egy-egy 5000 forint értékű kupon jár a MOL Limo, a SHARE NOW és a GreenGo autóira, ha a bérlet érvényességének kezdete erre az időszakra esik.

A regisztrálókkal legkésőbb a regisztrációt követő 4. munkanapon felveszik a kapcsolatot az autómegosztó szolgáltatók és – amennyiben adottak a feltételek –  jóváírnak egy-egy, egyenként 5000 forint értékű kupont, amelyet a jóváírás napjától kezdődően 100 napig lehet felhasználni. A kuponok nem átruházhatók, csak a regisztrált bérlet tulajdonosa használhatja fel őket. Ha valaki még nem regisztrált az autómegosztó szolgáltatóknál, minél előbb tegye meg, hogy megkaphassa a kupont! Felfüggesztett felhasználói fiók esetén a kupon értékét a fiók aktiválását követően írják jóvá.

A promócióban csak olyan személyek vehetnek részt, akik legkésőbb a regisztráció napján betöltötték a 18. életévüket, és legalább 1 éves jogosítvánnyal rendelkeznek.

A promócióval kapcsolatos minden további részlet a https://bkk.hu/ajanlatok/negyedevesberlet-promocio/ oldalon olvasható, ahol a megvásárolt bérlet regisztrációja is elvégezhető.

A bérleteket a BKK Ügyfélközpontjaiban, valamint a BKK jegy- és bérletkiadó automatáiból lehet megvásárolni, amelyek pontos elhelyezkedését itt lehet megnézni. A negyedéves bérlet mobilapplikáción keresztül is megvásárolható, részletek: bkk.hu/mobiljegy.