Több mint bérlet – BKK-diákbérlettel most éves bérletet nyerhet!

Budapest, 2021. július 1. – Nyáron is érdemes diákbérletet venni – a Budapesti Közlekedési Központ nyereményjátékot hirdet. Vásároljon 2021. július 1. és augusztus 31. között havi vagy negyedéves diákbérletet és regisztráljon a bkk.hu/ajanlatok/diakberlet oldalon, hogy megnyerhesse a 20 db éves diákbérletet vagy a 20 db éves MOL Bubi bérletet egyikét.

 

Tombol a nyár és a vakáció, de a Budapest-bérlet továbbra is jól jön minden diáknak, aki kimozdulna az iskolaszünetben is. 2021. július 1. és augusztus 31. között különösen érdemes az általános- és középiskolásoknak, valamint a felsőoktatásban tanulóknak havi vagy negyedéves Budapest-bérletet venniük, ugyanis ez nemcsak az utazáshoz jelent gazdaságos megoldást, de megnyerhetik vele a 20 db éves diákbérlet vagy a 20 db éves MOL Bubi bérlet egyikét. Ha más vette meg a diáknak szóló bérletet, ő is regisztrálhat, mert ebben a játékunkban a nyeremények átruházhatók.

A játékkal kapcsolatos minden további részlet a bkk.hu/ajanlatok/diakberlet oldalon olvasható, ahol a megvásárolt bérlet regisztrációja is elvégezhető.

Azoknak a tanulóknak, felsőoktatási hallgatóknak, akik rendszeresen használják a budapesti közösségi közlekedést, általában a bérlet jelenti a leggazdaságosabb választást. Az általános- és középiskolai tanulók vagy egyetemi hallgatók esetében, akik egy hónap alatt 9-nél többször utaznak valamely járatunkon, már megéri vonaljegy helyett bérletet venni.

A bérleteket a BKK Ügyfélközpontjaiban, valamint a BKK jegy- és bérletkiadó automatáiból lehet megvásárolni, amelyek pontos elhelyezkedését itt lehet megnézni. A havi és a negyedéves diákbérletet mobilapplikáción keresztül is megvásárolhatod, részletek: bkk.hu/mobiljegy.

A játékra továbbá a MÁV-START Zrt. és a VOLÁNBUSZ Zrt. pénztáraiban megvásárolt havi diákbérlettel is jelentkezhetsz.