Április 14-től felújítás miatt ideiglenesen zárva tart a Keleti pályaudvarnál lévő ügyfélközpont

Budapest, 2021. április 13. – Felújítás miatt április 14-től előreláthatólag a hónap végéig ideiglenesen zárva tart a Keleti pályaudvarnál, az aluljárószinten lévő BKK ügyfélközpont.

A BKK a kieső időszakban mobil ügyfélpontot üzemeltet a felszínen. A kisbuszban üzemelő pénztár nyitvatartása az ügyfélközponttal megegyező, azaz 7:00-től 19:00-ig tart. Emellett az ügyfelek személyes kiszolgálása a legközelebb eső Blaha Lujza téri és az Örs vezér téri pénztárakban, a Deák Ferenc téri ügyfélközpontban és a Központi ügyfélszolgálaton, a Rumbach Sebestyén utca 19-21-ben továbbra is biztosított. A BKK személyes értékesítőhelyeinek teljeskörű elérhetőségét az alábbi linken lehet megtekinteni: https://bkk.hu/magunkrol/elerhetosegek/bkk-ugyfelkozpontok/  

A Keleti pályaudvarnál 12 BKK jegy-és bérletautomatánál van lehetőség termékvásárlásra. A vonal- és gyűjtőjegyek megvásárlására továbbra is rendelkezésre állnak a BKK viszonteladó partnerei. Az értékesítési helyszínek (jegyautomaták, pénztárak, ügyfélközpontok, viszonteladók) a BKK Pontkereső oldalon találhatók meg. Változatlanul elérhetőek mobiljegyeink is, melyeket egyszerűen és gyorsan, okostelefonok segítségével lehet megvásárolni.