Kedvezményes Múzeumok Éjszakája jegyek – május 25-ig csak a BKK ügyfélközpontjaiban

Kedvezményes áron vásárolható meg a Múzeumok Éjszakájára szóló belépő május 10-e és május 25-e között – kizárólag a BKK három ügyfélközpontjában. A népszerű kulturális programot idén június 22-én, szombaton rendezik meg a fővárosi helyszíneken, a jegyek pedig 2019-ben is egyszerre szolgálnak majd múzeumi belépőként és a BKK múzeumbuszaira szóló „bérletként”. A kedvezményes árú karszalagokat május 25-ig lehet megvásárolni, ezt követően normál árú belépőket értékesít a BKK.

2019. június 22-én, szombaton rendezik meg Budapesten a Múzeumok Éjszakáját, amely idén is színes programkínálattal várja az érdeklődőket. Az eseményen résztvevő múzeumokat legkönnyebben a BKK délutántól késő éjjelig hétféle útvonalon közlekedő múzeumbuszával, vagy MOL Bubi kerékpárral lesz majd érdemes megközelíteni.

A rendkívüli népszerűségnek örvendő kulturális programra már május 10-től, péntektől megvásárolhatók a belépők a BKK három ügyfélközpontjában, ráadásul a felnőtt jegyek két hétig kedvezményes, tavalyi áron. A Deák Ferenc téri és a Keleti pályaudvari ügyfélközpontban, valamint a Nyugati téri metróállomásnál működő jegypénztárban május 25-ig 1700 forintos áron váltható meg a felnőtt belépő. (A gyermekjegyek ára nem változik, az tavaly is és idén is 800 forintos áron lesz kapható.) A kedvezményes belépők kizárólag ebben a három BKK ügyfélközpontban lesznek megvásárolhatók, és csak a május 10-e és 25-e közötti időszakban. A karszalagok idén is egyszerre szolgálnak belépőként a programban résztvevő múzeumokba, miközben a BKK múzeumbuszain is díjmentes utazást tesznek lehetővé. (A többi közösségi közlekedési járatot a BKK normál díjszabása szerint lehet majd igénybe venni ezen a napon, illetve éjszakán is.)

Május 26-tól, vasárnaptól a belépőjegyek már az idei áron lesznek megvásárolhatók: a felnőtt jegyek 1900, a gyermekjegyek 800 forintos áron. A karszalagok kényelmesen, akár közlekedési jegy- vagy bérletvásárlás közben is beszerezhetők a BKK ügyfélközpontjaiban, továbbá a Batthyány téri, a Nyugati téri és a Blaha Lujza téri, valamint a Corvin-negyednél, az Örs vezér terén, illetve a Puskás Ferenc Stadionnál található jegy- és bérletpénztárban.

A BKK a múzeumbuszokról, valamint a sűrűbb metró- és éjszakai közlekedésről hamarosan bővebb tájékoztatást ad.

Budapest, 2019. május 9.

Budapesti Közlekedési Központ