Vásárolja meg időben jövő évi bérletét!

Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a bérletvásárlást. Várhatóan sokan akarják majd bérletüket megváltani január első munkanapjain, ezért valószínűleg a BKK több értékesítési pontjánál is megnövekedhet a sorban állás ideje. Célszerű a vásárlást inkább korábbra, a csúcsidőszakon kívüli időszakra időzíteni, hiszen már most is kaphatók a 2019. évre szóló éves, havi és egyéb bérletek. Ráadásul az éves Budapest-bérletet vásárlók most egzotikus utazást is nyerhetnek.

Az ünnepek alatt is folyamatos a jegy- és bérletvásárlási lehetőség a BKK hálózatán. Budapesten és az agglomerációban mintegy 370 jegy- és bérletkiadó automata működik, amelyek a nap 24 órájában rendelkezésre állnak. 2018. december 24-e és 2019. január 1-je között a BKK ügyfélközpontjai és pénztárai ünnepi nyitvatartással várják a vásárlókat, valamint azokat az ügyfeleket, akik közlekedéssel kapcsolatos ügyeiket szeretnék intézni. Az ünnepi nyitvatartás megismerhető a BKK honlapjának értékesítésipont-keresőjében – ahol akár helyszínre, akár nyitvatartási időre is keresve megtalálható a legközelebbi ügyfélközpont, pénztár vagy jegy- és bérletkiadó automata.

Éves Budapest-bérlettel nem csak pénzt spórolhat, hanem utazást is nyerhet

Akár 11 ezer forintot is spórolnak azok, akik új Éves Budapest-bérletet vásárolnak. Ez a bérlettípus 12 szelvényből áll (minden hónapra egy-egy használható), ezért a tulajdonosának nem kell aggódnia amiatt, hogy egész évre szóló bérletét elveszíti. Az éves bérletek a BKK díjszabásban meghatározott érvényességi időn belül érvényesek, a jelenlegi naptári éves bérleteket 2019. 01. 06.-án 2:00 óráig lehet használni.

A költségmegtakarítás mellett értékes ajándékokat is nyerhetnek azok, akik 2018. december 1. és 2019. február 11. között éves Budapest-bérletet vásárolnak, és azt legkésőbb 2019. február 13-án reggel 8 óráig regisztrálják. A játék fődíja egy kétszemélyes, 8 napos / 7 éjszakás álomutazás teljes ellátással Egyiptomba, Sharm el-Sheikhbe, de sok más értékes ajándékot is meg lehet nyerni. A sorsoláson azok is részt vehetnek, akik 2018. december 3-tól már megvásárolták éves bérletüket.

A nyereményjáték részleteiről a bkk.hu/evesberlet oldalon lehet olvasni.

Az ügyfélközpontokról és az egyéb értékesítési pontokról bővebb információ a https://bkk.hu/pontkereso/ oldalon található.