„Nyaraljon a Margit-szigeteken!”

Ha szinte mindennap a közösségi közlekedést veszi igénybe az utazásaihoz, érdemes éves Budapest-bérletet váltania. Ezzel nem csupán időt, de egy év alatt akár 11 ezer forintot is megspórolhat, sőt most értékes nyereményekkel lehet gazdagabb!

Mi a teendője, ha szeretne részt venni a játékban?

Mit nyerhet, ha részt vesz a játékban?

 • A 3 családi wellnesshétvége egyikét a Margitszigeten a 4 csillagos Danubius Health Spa Resort Margitsziget Szállodában:
  • 2 éjszaka szállás félpanziós ellátással, 2 db kétágyas szobában 2 felnőtt és maximum 3 (18 éven aluli) gyermek részére;
  • a szálloda fürdőrészlegének korlátlan használata;
  • adók (általános forgalmi adó és idegenforgalmi adó);
  • a nyeremény Danubius-utalvány nem megosztható (a 2 éjszakát és a 2 szobát egyidejűleg lehet igénybe venni), 2018. július 1. és 2019. június 30. között használható fel, kivéve ünnepnapokon (augusztus 20., október 23., november 1., december 24–26., december 31., március 15., nagypéntek és húsvéthétfő, valamint a Forma–1 budapesti futamának idején), előzetes és visszaigazolt foglalás esetén a szálloda szabad szobakapacitásának függvényében. Az utalvány érvényességi ideje nem hosszabbítható meg, és az utalvány nem váltható vissza.
 • A 10 ötvenalkalmas belépő egyikét az egész évben nyitva tartó Palatinus Fürdőbe, amely 2018. március 1-jétől egy éven át érvényes.
 • A 10 páros napijegy egyikét a 2018-as Sziget Fesztiválra.

A regisztráció lezárása: 2018. február 14. (szerda), 8 óra.
A sorsolás időpontja: 2018. február 16. (péntek), 10 óra.

A nyeremények átruházhatók.
A pontos feltételeket az itt található nyereményjáték-szabályzat tartalmazza.
A játék adatkezelési tájékoztatóját itt olvashatja el.

Regisztráció

A regisztráció lezárult. A nyerteseket 2018. február 16-án tájékoztatjuk a megadott elérhetőségeiken.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.