Új jegy- és bérletkiadó automatákkal kapcsolatos játékot indít a BKK

A BKK 2015. december végéig újabb 48 darab jegy- és bérletkiadó automatát helyezett üzembe, aminek köszönhetően már közel 350 automatából vásárolhatják meg jegyeiket és bérleteiket a közösségi közlekedést használók. Az új készülékek további népszerűsítése céljából a BKK Zrt. közösségi oldalán egy olyan játékot indít, mely során öt napon keresztül minden nap megosztanak egy, a készülékekkel kapcsolatos képet egy kérdéssel, melyre a kép alatt hozzászólásban kell megadni a helyes választ. Minden nap kisorsolnak a helyesen válaszolók közül 10 főt, akik 8 GB-os pendrive-ot nyernek, és nyereményeiket a BKK Központi Ügyfélszolgálatán (1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 19–21.) vehetik át. A játék részleteiről a következő oldalon olvasható részletes tájékoztatás.

Az újabb készülékeket olyan megállókba helyezték ki, ahol eddig még nem volt lehetőség ilyen módon jegyeket és bérleteket vásárolni, illetve azokon a helyszíneken, ahol szükséges a jelenlegi kapacitás további bővítése. Az automaták pontos helyéről a térképes keresőn lehet tájékozódni.

A BKK jegy- és bérletkiadó automatákat leginkább a modernségük, egyszerűségük, valamint a gyorsaságuk miatt választják a közösségi közlekedés igénybe vevői. Az ügyfelek visszajelzéseiből kitűnik, hogy a készpénzes és a bankkártyás fizetési lehetőségeket egyaránt szívesen alkalmazzák, és a számlakérés lehetőségével is egyre többen élnek.

Az automaták pontos helyéről a térképes keresőn lehet tájékozódni, használatukról pedig a kisfilm és az interaktív bemutató felület az alábbi címen érhető el: https://bkk.hu/automata/.