Új közösségi közlekedési ügyfélpont a Deák Ferenc téren

Kapcsolódó anyagok:

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren július vége óta működnek sikeresen a BKK új ügyfélpontjai, amelyek tájékoztatást adnak a közlekedési lehetőségekről, információs kiadványokat nyújtanak át az érdeklődőknek, illetve ezeken a helyeken a BKK teljes tarifapalettája elérhető, és megvásárolható a kiválasztott jegy- vagy bérlettípus. Az újonnan nyílt ügyfélpont a Deák Ferenc téri fejlesztés első üteme. 2014-ben adjuk át a kibővített és több utas fogadására alkalmas központot, amely a Földalatti Vasúti Múzeummal közös, átépített bejárattal és fogadótérrel működik majd.

Budapest városvezetése és a BKK számára egyaránt fontos, hogy utasaink minél könnyebben eligazodjanak a főváros közlekedési rendszerében, a jegy- és bérletvásárlás ne jelentsen számukra gondot akár a reptéren, akár valahol a városban szeretnék ezt megtenni. A BKK Ügyfélpontok munkatársai ezenkívül közlekedési információkkal is ellátják az érdeklődőket: a város különböző pontjaira történő eljutásról és a közösségi közlekedési hálózatról is részletes felvilágosítást adnak, valamint több más szolgáltatás (pl. rövidesen a MOL Bubi) igénybevételében is segítséget nyújtanak.

A BKK első, központi ügyfélcentrumában, a Rumbach Centerben már 2012 óta intézhetik az ügyfelek a közösségi közlekedéssel, a közútkezeléssel, és a teherforgalmi behajtással kapcsolatos ügyeiket. 2016-ig három ütemben, a város legforgalmasabb pontjain létesít majd a Budapesti Közlekedési Központ új ügyfélpontokat, melyek részben a pénztárak feladatait is átveszik. A rendszer kiépítését most decemberben a Deák Ferenc téri ideiglenes ügyfélpont megnyitásával folytattuk. Ezek az értékesítési és tájékoztatási helyszínek szorosan kapcsolódnak az elektronikus jegyrendszer kialakításához, hiszen mindenben megfelelnek, hogy az újonnan bevezetendő jegyrendszer igényeit kiszolgálják, támogassák. Az ügyfélközpontok szolgáltatásait hamarosan új jegykiadó automaták is kiegészítik, hogy a jegy- és bérletvásárlás a nyitvatartási időn túl se okozzon gondot.

Történelmi jelentőségű megállapodást kötött a Budapest Airport és a BKK

A BKK már a reptéren útbaigazítást ad a fővárosba érkezőknek

Jövőre indul a budapesti elektronikus jegyrendszer megvalósítása

300 új, korszerű jegy- és bérletautomatát telepítünk