Megújult az Örs vezér terén a P+R parkoló

A már meglévő parkoló átépítésével megújult az Örs vezér terén a P+R parkoló. A munkálatok során az Örs vezér tere déli oldalán, a Fehér út mellett található autóbusz-végállomás mögötti, már meglévő P+R parkoló, valamint az attól déli irányban elhelyezkedő - korábban kihasználatlan -, terület beépítésével egy új, korszerű, 265 férőhelyes P+R parkolót alakítottak ki. A fejlesztés eredményeként 104-ről 265-re nőtt a parkolóhelyek száma.

A munkálatok során a parkoló szilárd burkolatot kapott, ahol megújult a közvilágítás, valamint a zöldfelületek is, a parkoló területére ültetett fáknak köszönhetően. A várakozóhelyen belül, a metróvégállomáshoz a lehető legközelebb elhelyezve, 40 férőhelyes, fedett B+R parkoló is létesült.

A beruházás eredményeként kamerarendszerrel őrzött korszerű, kibővített P+R és B+R parkolóban hagyhatják autójukat és kerékpárjukat az ügyfelek. A megújult Örs vezér tere P+R parkolót a 30/2010. (VI. 4.) Főv. Kgy. rendelet alapján díjfizetés ellenében lehet majd igénybe venni: reggel 6 és este 22 óra között alkalmanként egy vonaljegy áráért, 22 és 6 óra között pedig megkezdett óránként 105 forintért lehet majd parkolni.