Budapestre hozza a futball-Eb hangulatát a BKK

Budapest, 2024. június 13. – Egyre fokozódik a futball-láz, hiszen pénteken este kezdődnek a németországi labdarúgó-Európa-bajnokság küzdelmei. A magyar válogatott mérkőzéseinek idejére a BKK Budapestre hozza az Eb-t, hogy az utasok a megállóban várakozva vagy útközben is együtt szoríthassanak a csapatnak. A BKK azt javasolja a közös szurkolói meccsnézésre tartóknak, hogy a helyszíneket a közösségi közlekedési járatokkal, illetve MOL Bubival közelítsék meg.

 

CAF-villamos szurkolói felirattal.

 

Június 14-én, pénteken este kezdődik a futball-Eb, az önfeledt szurkolás időszaka! A magyar labdarúgó-válogatott mérkőzéseinek idejére Budapestre hozza a foci-Eb-t a BKK, és együtt szorít válogatottunknak a fővárosban közlekedőkkel. A futballünnephez illő utastájékoztatásnak köszönhetően azok is együtt szurkolhatnak és izgulhatnak, akik épp az úti céljuk felé tartanak, és szeretnék tudni, hogyan teljesít a magyar csapat.

Ezért a BKK szurkolóbarát lépésének köszönhetően a magyar mérkőzések idején a közterületi FUTÁR-kijelzőkön élőben lehet követni az eredmény alakulását.

 

FUTÁR-kijelző szurkolói felirattal.

 

Labdarúgó-válogatottunk

  • Svájccal (június 15., szombat 15 órakor);
  • Németországgal (június 19., szerda 18 órakor), majd
  • Skóciával (június 23., vasárnap 21 órakor) játszik az A-csoportban.

 

Szurkoljunk együtt a válogatottnak: szóljon fővárosszerte – miként az 1-es, a 19-es és a 41-es villamosokon megjelenik majd –, hogy „Hajrá, magyarok!”

 

A MOL Bubi is a magyar csapat mellett

Az egy hónapig tartó, július 14-én záruló labdarúgó-Eb tartalmas szórakozást kínál. A BKK azt javasolja a közös szurkolói meccsnézésre tartóknak, hogy a helyszíneket a közösségi közlekedési járatokkal, illetve a MOL Bubival közelítsék meg. Az utazás megtervezéséhez érdemes a BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, sőt jegyét, bérletét is megvásárolhatja az applikáció segítségével.

 

MOL Bubi egyedi arculattal.

 

A MOL Bubi közbringarendszer csatlakozott a MOL szurkolói kampányához, ezért 300 kerékpárra egyedi szurkolói matrica került, valamint a szurkolói zónákhoz közeli gyűjtőállomások – Deák tér, Szabadság tér, Vécsey utca és Kopaszi-gát – ugyancsak egyedi arculatot kaptak. A BKK kéri a bubizókat, hogy kerékpárjukat mindig zárják le a gyűjtőállomáson.

 

MOL Bubi gyűjtőállomás egyedi arculattal.