Vásároljon éves MOL Bubi-bérletet, és nyerje meg az 500.000 forint összértékű Decathlon-ajándékutalvány egyikét!

Budapest, 2024. május 2. – Az éves MOL Bubi-bérlet most ajándékot jelenthet. Vásároljon május végéig éves MOL Bubi-bérletet, és nyerje meg a BKK nyereményjátékán a nagy értékű Decathlon-ajándékutalvány egyikét!

Több százezer bel- és külvárosban élő budapesti számára jelent fenntartható közlekedési alternatívát a MOL Bubi. Környezettudatos és gyors választás a belvárosban a népszerű zöld kerékpár. A Budapesti Közlekedési Központ legújabb akciójában arra biztatja a fővárosban közlekedőket, hogy rendszeresen használják az immár 208 állomáson elérhető közbringákat. Éves MOL Bubi-bérlettel most megnyerheti az egy 150.000 forint, a két 100.000 forint vagy a három 50.000 forint értékű Decathlon-ajándékutalvány egyikét.

 

Hogyan lehet részt venni a nyereményjátékban?

1.     Vásároljon éves MOL Bubi-bérletet 2024. január 1. és május 31. között.

2.     Regisztráljon a bkk.hu/decathlonutalvany oldalon 2024. május 2-tól június 3-án 11 óráig.

A Nyerteseket 2024. június 4-én, 14 és 16 óra között a weboldalon és a regisztrációkor megadott e-mail-címen június 5-ig értesíti a BKK. A Decathlon-ajándékutalványok 2 évig válthatók be a Decathlon áruházakban és a webáruházban. További részletek az alábbi linken olvashatók.

 

Dechatlon_kampány

 

Játékszabályzat

A játékban a 16. életévüket betöltött személyek vehetnek részt. A játékban nem vehetnek részt azok, akiknek a sorsolás időpontjában a BKK Zrt. Üzletszabályzata szerint pótdíjtartozásuk van a BKK Zrt.-nél.

A MOL Bubit használók havonta átlagosan több mint 90 ezer kg CO2-kibocsátást spórolnak meg. Tavaly összesen több mint 3,4 millió MOL Bubi-bérlés történt, mellyel mintegy 7 millió kilométer utat tettek meg a felhasználók. A társaság adatai azt mutatják, hogy a bubizók létszáma évről évre emelkedik; 2023-ban több tízezer új felhasználó csatlakozott a rendszerhez.

A MOL Bubinak a fővárosiak körében komoly a szemléletformáló hatása. Évről évre egyre többen ismerik fel, hogy kerékpárral közlekedni nemcsak kényelmes és gazdaságos, hanem sokszor – főleg a hagyományos közösségi közlekedési módokkal kombinálva – gyorsabb is, mint autóval. Budapest jelentős részében a MOL Bubi közvetett hatására egyre többen közlekednek saját kerékpárral is.