Itt a még olcsóbb Budapest-bérlet és a kölcsönös bérletelfogadás!

Budapest, 2024. március 1. – Mától még kedvezőbb áron lehet megvásárolni a Budapest-bérletet. A teljes árú havibérlet 8950 forintba kerül, és érvényes a főváros egész területén a MÁV, a Volánbusz, valamint a HÉV járatain is. Az életbe lépő bérletmegállapodásnak köszönhetően egyszerűbb és olcsóbb lett a közösségi közlekedés, ami jelentős mérföldkő Budapest élhetősége szempontjából. Azok a diákok, akik a BudapestGO alkalmazásban február 28. és április 30. között bármilyen diákbérletet, kedvezményes Pest vármegyebérletet vagy országbérletet vásárolnak, és az első 10 000 között regisztrálnak, 30 percig díjmentesen használhatják a MOL Bubi közbringa-szolgáltatást.

Budapest-bérlet.

Március 1-jén, pénteken új időszámítás kezdődött a budapesti és az agglomerációs közösségi közlekedésben. Az egyszerű és könnyen átlátható rendszer létrejöttével még jobban megéri Budapest-bérletet vásárolni, mert 8950 forintra csökkent a havibérlet ára. Az árcsökkenés érinti a félhavi, a negyedéves és az éves Budapest-bérleteket is, amelyek 5950, 26 850 és 99 950 forintba kerülnek.

 

A kölcsönös bérletelfogadásnak köszönhetően

a Budapest-bérlet változatlanul érvényes a főváros egész területén a BKK járatai mellett a Volánbusz környéki (kék) és regionális (sárga) autóbuszain, a MÁV-HÉV járatain, valamint minden MÁV-START-vasútjáraton Budapesten belüli utazás esetén a 2. kocsiosztályon;

a BKK-járatokon érvényes a Pest megyére váltott havi vármegyebérlet, valamint a havi országbérlet is.

 

További részletek a BKK weboldalán olvashatók.

A digitális útitárs.

Az egyszerű és környezetbarát jegyvásárlás érdekében valamennyi bérlettípus megvásárolható a BudapestGO alkalmazásban, és továbbra is elérhető az egyéb értékesítési csatornákon: ügyfélközpontokban, jegypénztárakban, valamint a jegy- és bérletautomatákból.

A BudapestGO-ban minden megtalálható: egyetlen felületen lehet tervezni a helyi és az agglomerációs utazást, valamint tájékozódni az aktuális forgalmi helyzetről, sőt az alkalmazás segítségével megvásárolhatja jegyét, bérletét is.

 

Most MOL Bubi-használat jár a diákoknak a BudapestGO-ban vásárolt diák-, kedvezményes Pest vármegye- vagy országbérletekhez

Azok a diákok, akik február 28. és április 30. között a BudapestGO alkalmazásban bármilyen diákbérletet, kedvezményes Pest vármegyebérletet vagy országbérletet vásárolnak, bérletük regisztrációjával 30 percig díjmentesen használhatják a MOL Bubit. A kupon az első 10 000 regisztrálónak jár, a kuponkódért március 1-jétől május 2-áig (mindig a vásárlást követő napon 14 óra után) lehet regisztrálni, és május 31-ig váltható be a MOL Bubi appban.

BudapestGO promóció.

A promóció időszaka alatt több bérletet is regisztrálni lehet, de egy bérlethez csak egy MOL Bubi-utalvány jár.

Az akcióban részt vevő bérletekről, valamint a MOL Bubi-kupon felhasználásáról ezen a linken lehet részletesen olvasni.