Ma egész nap 150 forintért lehet utazni a szüliNAPIjeggyel a BKK járatain

Budapest, 2024. február 14. – Február 14-én mindössze 150 forintért egész nap korlátlanul utazhatunk a BKK járatain. A BudapestGO alkalmazáson belül hétfő óta elővásárolható szüliNAPIjeggyel a Budapesti Közlekedési Központ a BudapestGO applikáció második születésnapját szeretné emlékezetessé tenni. A társaság egy nyereményjátékot is szervezett az alkalomra, a nyertesek a Katona József Színház, a Fővárosi Állat- és Növénykert, a Csillaghegyi strandfürdő- és uszoda, illetve a Lumina Park jóvoltából felajánlott programokon vehetnek részt.

BudapestGO szüliNAPIjegy

Különleges ajánlattal ünnepli a BudapestGO második születésnapját a Budapesti Közlekedési Központ: február 14-én 150 forintos szüliNAPIjegyet kínál az applikációban, amellyel egész nap korlátlanul lehet utazni a BKK járatain. A kedvezményes jegy kizárólag február 14-én 00:00-tól 23:59-ig használható fel, és Budapest közigazgatási határán belül az 1-99, 101-299, 900-999, M1, M2, M3, M4, H5, H6, H7, H8, H9, D14 vonalakon, a MÁV-START meghatározott vonatokon és a VOLÁNBUSZ kijelölt elővárosi járatain érvényes.

A 150 forintos napijegy mellett a BKK Szabados Ági közreműködésével egy nyereményjátékot is szervezett a születésnapra, amelynek keretében 5 nyertest sorsol, akik a Katona József Színház, a Fővárosi Állat- és Növénykert, a Csillaghegyi strandfürdő- és uszoda, illetve a Lumina Park jóvoltából felajánlott programokon vehetnek részt. A nyereményjátékban való részvételhez a felhasználóknak a saját nyilvános Instagram-oldalukon a bkkbudapest Instagram-oldalán közzétett sablont használva kell megosztani egy storyt 2024. 02.14., 8:00 óra és 2022. 02.15., 8:00 óra között. Bővebb információ itt érthető el, a kampány keretében Szabados Ági szereplésével készült videó pedig itt tekinthető meg.

 

Egész napos utazás 150 forintért

A különleges jegy kitűnő alkalom arra is, hogy a fővárosban utazók kipróbálják a közösségi közlekedést és a folyamatosan megújuló BudapestGO alkalmazást. A kedvezményes szüliNAPIjegy immár harmadik alkalommal vásárolható meg az alkalmazásban: tavaly februárban a BudapestGO első, novemberben pedig Budapest 150. szülinapján volt hasonló akció.

A BKK többfunkciós szolgáltatást nyújtó applikációját már több mint 4,4 millióan töltötték le elindulása óta, és összesen már 1,8 millióan regisztráltak az alkalmazásban. A társaság friss reprezentatív felmérése alapján a közösségi közlekedők 40 százaléka rendszeresen használja az alkalmazást, és 93 százalékuk elégedett a BudapestGO-val.