Nyerjen BKK-ajándékutalványt Budapest-bérlettel!

Budapest, 2023. december 1. Vásároljon Budapest-bérletet 2023. december 1. és 2024. január 7. között a BudapestGO appban, a BKK-automatákból vagy bármelyik BKK Ügyfélközpontban, illetve BKK-pénztárban, regisztráljon, és nyerje meg az éves, negyedéves vagy havibérletre váltható BKK-ajándékutalványok egyikét!

 

Már kaphatók a 2024. évre szóló havi-, éves és egyéb bérletek. Érdemes már most, az év végén megvásárolni a jövő évi Budapest-bérletet, ezzel elkerülhető, hogy az év eleji teendők hosszú listájából véletlenül kimarad.

Ahogy az elmúlt években, úgy idén is célszerű a fővárosi közösségi közlekedés használatához az éves bérletet választani, hiszen több mint egy havibérlet ára megspórolható, ráadásul BKK-ajándékutalványokat is lehet nyerni.

 

Nyeremények:

1 db évesbérlet-értékű (103.000 Ft) BKK-ajándékutalvány

1 db negyedévesbérlet-értékű (28.500 Ft) BKK-ajándékutalvány

1 db havibérlet-értékű (9.500 Ft) BKK-ajándékutalvány

 

Vásároljon Budapest-bérletet!

 

A BKK-ajándékutalványok a BKK által forgalmazott bármilyen bérletre vagy jegyre beválthatók a BKK Ügyfélközpontjaiban a kiállítástól számított egy évig. A BKK-ajándékutalványok különböző címletűek, nem szükséges tehát egy vásárlással felhasználni a nyereményt. A fenti utalványok pénzre nem válthatók. A nyeremények átruházhatók.

 

A nyereményjátékban a 18. életévüket betöltött személyek vehetnek részt a természetes személyeknek szóló havi- vagy negyedéves vagy kedvezményes éves Budapest-bérletekkel.

 

A BKK az ünnepek alatt is folyamatosan biztosítja a jegy- és bérletvásárlást a fővárosban: a mobiljegy a nap 24 órájában megvásárolható a BudapestGO-n keresztül és a BKK-automatákban. A BKK ügyfélközpontjai és pénztárai 2023. december 24. és 2024. január 1. között ünnepi nyitvatartással várják a vásárlókat, valamint azokat az ügyfeleket, akik a közösségi közlekedéssel kapcsolatos ügyeiket szeretnék intézni. Az ünnepi nyitvatartás megismerhető a BKK honlapjának értékesítésipont-keresőjében, ahol akár helyszínre, akár nyitvatartási időre keresve is megtalálható a legközelebbi ügyfélközpont, pénztár vagy jegy- és bérletkiadó automata.

 

A nyereményjáték részleteiről bővebben ezen a linken lehet olvasni.