Változik az 1-es villamos közlekedése a következő két hétvégén karbantartás miatt

Budapest, 2023. november 2. Az 1-es villamos helyett pótlóbusz közlekedik a Puskás Ferenc Stadion és a Népliget között pályakarbantartás miatt az első két novemberi hétvégén.

 

Az 1-es villamos vonalán a Hungária körút és a Salgótarjáni utca kereszteződésében a villamospálya karbantartását végzik. Az 1-es villamos csak a Bécsi út / Vörösvári út és a Puskás Ferenc Stadion M, illetve a Népliget M és Kelenföld vasútállomás M között közlekedik november 4-én és 5-én, valamint 11-én és 12-én, szombaton és vasárnap. 

Az 1-es villamos helyett 1-es jelzéssel pótlóbusz közlekedik a Puskás Ferenc Stadion M és a Népliget M között.

A BKK a vágányzár ideje alatt alternatív eljutási lehetőségként: 

 Kelenföld, illetve Kelenföld vasútállomás térségéből Újpestre, illetve az Árpád híd pesti hídfő térségébe történő utazások esetében az M4-es metró, Kálvin téri átszállás után a M3-as metró igénybevételét ajánlja.

 Kelenföld, illetve Kelenföld vasútállomás térségéből a Puskás Ferenc Stadion térségébe, illetve Zuglóba irányuló utazások esetében az M4-es metró, Keleti pályaudvari átszállással az M2-es metró igénybevételét javasolja.

 Újpest felől érkező, Dél-Pest felé utazók számára az 1-es villamosra való átszállás helyett az M3 metró igénybevételét ajánlja.