Válassza a közösségi közlekedést, és nyerjen egy összehajtható Samsung Galaxy Z Fold4 mobiltelefont!

Budapest, 2023. augusztus 29. – Utazzon kényelmesen közösségi közlekedéssel! Vásároljon 2023. augusztus 28. és október 15. között BKK-jegyet vagy bérletet a BudapestGO vagy a Simple applikációban, és nyerje meg az összehajtható Samsung Galaxy Z Fold4 mobiltelefont vagy a három Samsung Galaxy Buds2 Pro fülhallgató egyikét.

A Budapesten közlekedők évente több mint 1,2 milliárdszor választják utazásukhoz a BKK járatait, naponta mintegy 2300 autóbuszra, trolibuszra, villamosra és metróra szállnak fel a főváros több mint 4300 megállójában. Nem véletlenül döntenek ilyen sokan a közösségi közlekedés mellett, hiszen utazás közben nyugodtan, biztonságosan lehet mobilozni, e-mailezni, közösségi oldalakat böngészni, vagy éppen könyvet olvasni.

Az eddigi kedvező bérletárak megtartásával, ügyfélközpontú fejlesztésekkel, illetve a közösségi közlekedést előnyben részesítő forgalomszervezéssel a Budapesti Közlekedési Központ arra törekszik, hogy a lehető legjobb utazási lehetőséget kínálja a fővárosban közlekedőknek, és mindenkinek megérje a közösségi közlekedést választani.

Amellett, hogy a közösségi közlekedés használata számtalan előnnyel jár, és hozzájárul az egészséges, környezetkímélő, fenntartható városi élet kialakításához, most a BKK ügyfelei értékes nyereményekhez is hozzájuthatnak.

Vásároljon BKK-jegyet vagy bérletet a BudapestGO vagy a Simple mobilapplikációban, és megnyerheti a három Samsung Galaxy Buds Pro fülhallgató egyikét vagy a fődíjat: egy Samsung Galaxy Z Fold4 okostelefont. Minden regisztrált tranzakcióval nő az esély a sorsoláson.

A játékra azok jelentkezhetnek a www.valaszdakozossegit.hu oldalon, akik 2023. augusztus 28. és október 15. között a BudapestGO vagy a Simple mobilapplikációban BKK-jegyet vagy bérletet vásárolnak. A nyertesek nevét október 17-én 14 és 18 óra között teszik közzé, emellett a vásárláshoz használt mobilapplikációban regisztrált e-mail-címen is értesítik a szerencsés felhasználókat.

A nyereményjáték részleteiről bővebben ezen a linken lehet olvasni.