Kutatás-fejlesztési projektjéhez várja kombinált módon utazó ügyfelei jelentkezését a BKK

Budapest, 2023. augusztus 7. – Tovább fejlesztené és kényelmesebbé tenné a budapesti közlekedést, ezért csoportos beszélgetésen szeretné megismerni a kombinált módon közlekedők szokásait a Budapesti Közlekedési Központ. Az UPPER kutatás-fejlesztési projektjéhez várja a közösségi közlekedést használó ügyfelei jelentkezését.

CAF-villamos és MOL Bubi kerékpár.

A BKK az eddigi legnagyobb költségvetésű kutatás-fejlesztési projektje, a 70 százalékban az Európai Unió által támogatott UPPER keretében a közösségi közlekedés által nyújtott előnyöket szeretné tovább növelni, és még vonzóbbá, utasbaráttá tenné a szolgáltatást. A társaság a kombinált módon közlekedők szokásainak megismerésére fókuszcsoportos interjúkat szervez, hogy feltárja a közlekedési szokásokat és az ezzel kapcsolatos döntések hátterét.

Azoknak az ügyfeleknek a jelentkezését várják, akik gyakran váltanak a közlekedési módok között, egyaránt használnak autót, megosztott rollereket, MOL Bubit és közösségi közlekedést, és elmondanák, hogy számukra mitől válhatna még kényelmesebbé a budapesti közlekedés. A jelentkezés és a kérdőív kitöltése önkéntes és anonim. A résztvevők egy kisebb értékű BKK-ajándékcsomagot kapnak.

Az UPPER kutatás-fejlesztési projektről további információk a BKK honlapján találhatók.

 

A regisztráció lezárult. Azokkal, akik jelentkeztek a fókuszcsoportos interjúkra, kollégáink hamarosan felveszik a kapcsolatot.