Változás a 23-as és a 24-es villamosok közlekedésében a hétvégén

Budapest, 2023. július 12. – Több helyen is gyalogátkelőhelyet alakítanak ki a 23-as és a 24-es villamosok vonalán, ezért július 14-én, péntek hajnaltól július 16-án, vasárnap estig a villamosok helyett pótlóbusszal lehet utazni.

Gyalogátkelőhelyet alakítanak ki a Kőris utcánál és a Nagyvárad térnél, ezért július 14-én, péntek hajnaltól július 16-án, vasárnap estig a 23-as és a 24-es villamosok helyett a Keleti pályaudvar M és a Közvágóhíd H között közlekedő 24-es pótlóbusszal lehet utazni, illetve a megszokottnál gyakrabban jár a 2-es villamos a Közvágóhíd H és a Jászai Mari tér között.

 

 

A pótlóbuszok a villamosmegállókban, illetve az azok közelében kijelölt buszmegállókban állnak meg, a Keleti pályaudvarnál a buszvégállomáson a 30-as autóbusz-család mögött, a Közvágóhídnál a 224-es autóbusz Boráros tér irányú megállóhelyén lehet felszállni.

Az utazás megtervezéséhez érdemes a BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, de akár jegyét, bérletét is megvásárolhatja az applikáció segítségével.