Változás a 19-es és a 49-es villamosok közlekedésében

Budapest, 2023. június 13. Pályakarbantartás miatt június 17-e, szombat és július 9-e, vasárnap között a 19-es és a 49-es villamosok csak a Bécsi út / Vörösvári út, illetve a Deák Ferenc tér és a Móricz Zsigmond körtér között közlekednek. A Móricz Zsigmond körtér és Kelenföld vasútállomás között a 19-es villamospótló autóbusszal, illetve az M4-es metróval lehet utazni.

Változásjelző

Karbantartják a vágányokat a Bartók Béla út külső szakaszán, ezért június 17-e és július 9-e között a 19-es és a 49-es villamosok rövidített útvonalon, a Móricz Zsigmond körtér és a Bécsi út / Vörösvári út, illetve a Deák Ferenc tér között járnak. A Móricz Zsigmond körtér és Kelenföld vasútállomás között a 19-es villamospótló busszal lehet utazni, valamint a térségben az M4-es metró is alternatív eljutási lehetőséget kínál.

Ebben az időszakban a 7-es, a 114-es, a 213-as és a 214-es autóbuszok a Móricz Zsigmond körtér és a Tétényi út között a villamospálya helyett a közúton közlekednek, és a pótlóbuszokkal közös helyen állnak meg.

Az utazás megtervezéséhez érdemes a BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, de akár jegyét, bérletét is megvásárolhatja az applikáció segítségével.