Vásároljon a BudapestGO appban, és használja 30 napig feloldási díj nélkül TIER elektromos rollerjeit!

Budapest, 2023. április 4. Vásároljon a BudapestGO appban április 3. és május 28. között havi-, negyedéves vagy éves bérletet, és 30 napig díjmentesen oldhatja fel a TIER elektromos rollerjeit! Kombinálja utazásához e-rollerrel a közösségi közlekedést!

 

A TIER Connect kedvezmény mindenkinek jár, aki a BudapestGO appban április 3. és május 28. között havi-, negyedéves vagy éves bérletet vásárol. A kupon beváltása a vásárlást követő hét keddjétől érvényes.

A TIER rollerjeit kedvezményesen próbálhatja ki. A BudapestGO appban történő vásárlást követően mindössze néhány egyszerű lépést követően használhatók a rollerek. Váltsa be a kuponkódját a TIER appban, amely a bérlet vásárlását igazoló tranzakcióazonosító. Aztán már csak keresni kell egy TIER e-rollert, és a beváltásától számítva 30 napig feloldási díj nélkül használhatók az e-rollerek. A kupon beváltására 6 nap áll rendelkezésre, és a beváltástól számítva 30 napig érvényes. A rollerek használati perceit az applikációban kiszámlázzák. A 2023. május 28-án vásárolt bérletet 2023. június 4-ig lehet beváltani, ez az utolsó kedvezményes nap.

TIER-kampány.

Lendvai Tímea, a TIER public policy and business development menedzsere elmondta: „Nagyon örülünk a BKK-val való együttműködésnek és a TIER Connect elindításának. A közösségi közlekedési és mikromobilitási szolgáltatók közötti szoros együttműködés mindkét szolgáltatás vonzerejét és elfogadottságát növeli, ezáltal hozzájárul a mobilitás fenntarthatóbb formájához."

A nyereményjátékban a 18. életévüket betöltött személyek vehetnek részt a természetes személyeknek szóló BudapestGO-ban vásárolt havi-, negyedéves- és éves Budapest-bérletekkel.

A nyereményjáték részleteiről bővebben ezen a linken lehet olvasni.

Utazzon a BudapestGO-val, és kombinálja utazását e-rollerel!