Pótlóbusz jár a 6-os villamos helyett hétköznap éjszakánként

Budapest, 2023. január 20. – A 6-os villamos helyett január 23-tól február 7-ig, hétköznap éjjelenként pótlóbusz jár karbantartás miatt. A munkák a hétvégéket nem érintik, péntekről szombatra, szombatról vasárnapra, valamint vasárnapról hétfőre virradó éjjel villamosok közlekednek.

6-os villamospótló.

Január 23-ról 24-re (hétfőről keddre) virradó éjjeltől január 27-én, pénteken hajnalig, valamint január 30-ról 31-re virradó éjjelről (hétfőről keddre) február 3-án, pénteken hajnalig, továbbá február 6-ról 7-re (hétfőről keddre) virradó éjjel a 6-os villamos karbantartás miatt nem közlekedik, helyette a 6-os pótlóbusszal lehet utazni.

A 6-os villamospótló autóbusz a közúton közlekedik, amelyekre a villamosperonok helyett a közút mellett kijelölt autóbusz-megállóhelyeken lehet fel- vagy leszállni. A járat a Széll Kálmán tér felé nem áll meg a Margitszigetnél.

A 931-es autóbusz ezeken az éjszakákon Pest felé a Margit híd, budai hídfőben a villamosperon helyett a közúton kijelölt megállóban áll meg.

A karbantartás a hétvégéket nem érinti, péntekről szombatra, szombatról vasárnapra, valamint vasárnapról hétfőre virradó éjjel villamosok közlekednek.

Az utazás megtervezéséhez is érdemes a BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, de akár jegyét, bérletét is megvásárolhatja az applikáció segítségével.