Január végéig 5000 forint értékű BKK-ajándékutalványt nyerhet bérletével!

Budapest, 2023. január 3. – Vásároljon negyedéves Budapest-bérletet a BudapestGO applikációban, és egy kis szerencsével 5000 forint értékű BKK-ajándékutalványt nyerhet január végéig! A Budapesti Közlekedési Központ 40 ajándékutalványt sorsol ki azok között, akik a BudapestGO applikációban 2023. január 31-ig megvásárolt negyedéves bérletüket regisztrálják a társaság nyereményjátékában.

BudapestGO, negyedéves bérlet.

Aki rendszeresen használja a fővárosi közösségi közlekedést, annak általában a negyedéves bérlet jelenti az egyik leggazdaságosabb és legkényelmesebb megoldást. A különböző busz-, villamos- vagy metrójáratok használata azon túl, hogy környezetbarátabb, sok esetben gyorsabb, mint az autó, és megfizethetőbb is, hiszen az amúgy is rekordáron vásárolható üzemanyagok várhatóan szerdától ismét 10 forinttal drágulnak. Minél többen váltanak a BKK járataira, annál jobban enyhülhet a főváros szén-dioxid terhelése is.

Ráadásul most a BudapestGO-ban duplán megéri negyedéves Budapest-bérletet választani, ugyanis a Budapesti Közlekedési Központ a regisztrálók között 40 BKK-ajándékutalványt sorsol ki, amelyek a társaság által forgalmazott jegyekre, bérletekre válthatók be a kiállításuktól számított egy évig. 

A játékra azok a 18. életévüket betöltött ügyfelek jelentkezhetnek, akik regisztrálnak a BudapestGO applikációban, feliratkoznak a hírlevélre, és 2023. január 31-ig a mobilapplikációban negyedéves BKK-bérletet vásárolnak, illetve azt regisztrálják 2023. február 3., 10 óráig a BKK nyereményjátékában. A nyertesek nevét 2023. február 6-án 14 és 18 óra között teszik közzé a társaság honlapján és Facebook-oldalán. Az ajándékutalványokat személyesen, a BKK Központi Ügyfélszolgálatán (1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 19–21.) nyitvatartási időben lehet átvenni 2023. március 10-ig. Az utalványok a BKK által forgalmazott jegyekre, bérletekre válthatók be a kiállításuktól számított egy évig a BKK Ügyfélközpontjaiban és a Központi ügyfélszolgálaton.

A nyereményjáték részleteiről bővebben a bkk.hu/negyedevesberlet aloldalon lehet olvasni.