Péntektől lezárják a Vezér utca Fogarasi út felé vezető oldalát

Budapest, 2022. november 24. – November 25-étől, péntektől útépítési munkák miatt lezárják a zuglói Vezér utca Füredi utcától a Fogarasi út felé vezető oldalát. Az érintett közösségi közlekedési járatok – a 31-es, a 131-es, a 144-es és a 231-es autóbusz, valamint a 82-es és a 82A trolibusz – hétfő hajnalig módosított útvonalon járnak.

Vezér utca felújítása.

(A fénykép a nyári munkakezdéskor készült)

 

Aszfaltozási munkák miatt november 25-étől, péntektől hétfő hajnalig teljes szélességben lezárják a Vezér utca Fogarasi út felé vezető oldalát. Az érintett közösségi közlekedési járatok, vagyis a 31-es, a 131-es, a 144-es és a 231-es autóbuszok, valamint a 82-es és a 82A trolibuszok módosított útvonalon járnak.

 

• A 31-es autóbusz Árpádföld felé a Füredi utca és a Fogarasi út között a Csertő utcán közlekedik, ezért nem érinti a Fogarasi út megállóhelyet, megáll azonban a 80-as trolibusz Zsálya utca megállójánál.

 

• A 131-es, a 144-es és a 231-es autóbusz Kisszentmihály, Rákosszentmihály, illetve Rákospalota felé a Füredi utca és a Fogarasi út között a Csertő utcán közlekedik, ezért nem érinti a Tihamér utca, a Fogarasi út és a Fischer István utca megállóhelyeket, megáll azonban a 80-as trolibusz Csertő utca és Zsálya utca megállóinál.

 

• A 82-es és a 82A trolibusz a Mexikói út, illetve az Erzsébet királyné útja / Róna utca felé ugyancsak a Csertő utcán közlekedik a Füredi utca és a Fogarasi út között, ezért nem érinti a Tihamér utca és a Fogarasi út megállóhelyeket, megáll viszont a 80-as trolibusz Csertő utca megállójánál, valamint a Fogarasi úton, a Vezér utcai kereszteződés előtt kialakított ideiglenes megállóhelyen.

 

Vezér utca, közösségi közlekedési változás.

Az utazás megtervezéséhez érdemes a BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, de akár jegyét, bérletét is megvásárolhatja az applikáció segítségével.