Ne feledje! A hétvégén rövidebb útvonalon jár az M2-es metró

Budapest, 2022. november 11. November 12-én és 13-án, azaz ezen a hétvégén az M2-es metró csak a Puskás Ferenc Stadion és a Déli pályaudvar között jár pályakarbantartás miatt. Az Örs vezér tere és a Puskás Ferenc Stadion között az M2-es metrópótló busszal lehet utazni.

A metrópótló buszokra az Örs vezér terén a kőbányai oldalon lévő buszvégállomáson, vagy a Kerepesi úton, a Fehér út kereszteződése után lehet felszállni. A Puskás Ferenc Stadionnál a Kerepesi úton, a metróállomás épülete mellől indulnak a buszok, ezen kívül megállnak a Kerepesi út–Hungária körút kereszteződés után, a 80-as trolibusz megállóhelyén is.

Az Örs vezér terén a metróhoz csatlakozó járatok megvárják az utolsó metrópótló busz érkezését, ezért a megszokottnál néhány perccel később indulnak.

Az utazás megtervezéséhez is érdemes az új BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, de akár jegyét, bérletét is megvásárolhatja az applikáció segítségével.