Utasbarát menetjegycsomagokat vezet be a BKK

Budapest, 2022. szeptember 20. A Budapesti Közlekedési Központ több új menetjegycsomagot is bevezet, amelyekkel a turisták és a Szentendrére látogatók utazásait könnyíti meg. Mostantól a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtéren, valamint a Batthyány téren és a Margit híd, Budai hídfő állomáson található automatákban is megvásárolhatók az új termékek.

Egy újszerű megoldásnak köszönhetően a kirándulók és a fővárosba érkező turisták a jövőben egyszerűbben, gyorsabban tudnak jegyet vásárolni. Ezentúl a BKK automatáiban nem szükséges darabonként megvenni a különböző termékeket, csomagban hozzá lehet jutni több jegyhez is.

A BKK a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtérre érkező vendégek számára egy új menetjegycsomagot ajánl a reptéri automatákban, amellyel a vásárlók egy teljes hosszú hétvégén igénybe vehetik a közösségi közlekedés járatait.

Mostantól egyes készülékek menürendszerében a 3 nap Budapesten és a Kirándulás Szentendrére elnevezéssel érhetők el az új csomagajánlatok.

 

• A „3 nap Budapesten” csomag

A társaság repülőtéren található jegy- és bérletautomatáiból néhány érintéssel egyszerre megvásárolható egy 72 órás jegy és két darab repülőtéri vonaljegy 8500 forintért. A 3 nap Budapesten menüponton belül a jegyekhez három nyelven, a magyar mellett angolul és németül is hozzá lehet jutni.

 

• A „Kirándulás Szentendrére” csomag

A Ferihegyre érkező külföldi vendégek mellett a kirándulni vágyókra is gondolt a BKK a most bevezetett újításokkal. A Kirándulás Szentendrére menüpont alatt egy gomb megnyomásával automatikusan az ügyfelek kosarába kerül két darab vonaljegy, egy darab 15 kilométeres kiegészítő HÉV-menetjegy a Békásmegyer és Szentendre közötti szakaszra, és egy szintén 15 kilométeres kiegészítő jegy a visszaútra. Mindez összesen 1320 forintba kerül. A termékek a Batthyány téren és a Margit híd, Budai hídfő állomásokon található automatákból is megvásárolhatók. A jegyeket a magyar mellett angolul és németül is meg lehet venni.

Az új menetjegycsomagokkal a Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a fővárosban közlekedők a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban intézhessék a mindennapi utazással kapcsolatos ügyeiket. Ezért a társaság a továbbiakban is figyeli a fővárosban közlekedők utazási szokásait, és ennek megfelelően fejleszti szolgáltatásait és termékeit.