Lezárják péntektől vasárnapig az Andrássy út egy szakaszát a Terézvárosi Fesztivál miatt

Budapest, 2022. augusztus 25.  Idén is megrendezik a Terézvárosi Fesztivált a VI. kerületben, ezért augusztus 26-án, pénteken 0:00-tól augusztus 28-án, vasárnap éjfélig lezárják az Andrássy utat az Izabella utca és a Kodály körönd között. A korlátozás érinti a közösségi közlekedést is.

105-ös busz az Andrássy úton.

A 105-ös, a 178-as és a 979-es autóbuszok mindkét irányban módosított útvonalon, az Izabella utcán és a Podmaniczky utcán közlekednek, a Hősök tere M, a Bajza utca M és a Kodály körönd M megállók helyett a 76-os trolibusz Ferdinánd híd (Izabella utca) megállójában, valamint a Dózsa György útnál létesített Honvédkórház (Hősök tere M) ideiglenes megállóhelyen állnak meg.  A 979A éjszakai járat pénteken és szombaton éjszaka a Hősök tere helyett csak az Oktogonig közlekedik.

Az utazás megtervezéséhez is érdemes az új BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, de akár jegyét, bérletét is megvásárolhatja az applikáció segítségével.