Indul a BKK Tandem

Budapest, 2022. május 31. – Kampányt indít a BKK, hogy a jövő Budapestje se maradjon jól képzett és motivált, a közlekedés iránt érdeklődő szakemberek nélkül. A társaság egyik fő célkitűzése az innováció és a folyamatos megújulás, amelyben fontos szerepet kapnak az ifjú tehetségek. A cél elérése érdekében a Budapesti Közlekedési Központ lelkes főiskolai és egyetemi hallgatóknak kínál gyakornoki munkalehetőséget. A társaság a képzett fiatalokra hosszú távú befektetésként tekint, ezért a program keretén belül motiváló karrierlehetőséget biztosít számukra. A gyakornoki programra már csak pár napig lehet jelentkezni.

Tandem néven szakmai gyakornoki programot indít a Budapesti Közlekedési Központ. A társaság főiskolai és egyetemi hallgatóknak kínál lehetőséget, hogy kiváló szakemberek segítségével alapozzák meg karrierjüket.

A BKK célja egy olyan vonzó és minőségi program összeállítása, amellyel a jövő generációja a gyakorlatban is megismerheti a vállalat színvonalas szakmai tevékenységét és részt vehet a főváros életét befolyásoló érdekes feladatokban.  

A gyakornokok akár részmunkaidőben - nappali tagozatos hallgatóként – a főiskolai és egyetemi óráikhoz rugalmasan igazítva dolgozhatnak, a gyakornoki időszak leteltével pedig akár főállású pozíciót is elnyerhetnek.

A BKK a hallgatók számára fejlődési lehetőséget, tapasztalatszerzést, piacképes bérezést, rugalmas munkavégzést, részleges home office-lehetőséget, és jól kiszámítható karrierutat kínál. A vállalat a Tandem program keretén belül az elhivatott, talpraesett, csapatban is dolgozni vágyó fiatalokra számít.

 

A kiválasztás napja – ismerkedés a BKK mindennapjaival

A kiválasztási napok június 8-án, 15-én és 16-án lesznek, amikor a BKK vezető munkatársai bemutatják az érdeklődőknek a vállalat működését és legizgalmasabb szakterületeit.

Az eseményen a hallgatók érdekes, a mindennapokat befolyásoló közlekedési helyzetek megfigyelésében vehetnek részt, megismerhetik a forgalomirányítási központot, majd pedig kreatív, egyéni és csoportos feladatokat oldhatnak meg.

A jelentkezők egyaránt pályázhatnak közlekedésszakmai és egyéb üzleti támogatói területekre, mint például pénzügy/gazdaság, beszerzés, IT és kommunikáció.

A kiválasztási napokra a jelentkezési határidő: 2022. június 6., hétfő.