Vásárolj éves Budapest-bérletet, és nyerd meg évindító ajándékaink egyikét!

Budapest, 2021. december 1. – Vásárolj 2021. december 1. és 2022. január 14. között éves Budapest-bérletet a BKK Ügyfélközpontjaiban, pénztáraiban vagy mobilapplikáción, regisztrálj, és nyerd meg az évindító ajándékaink egyikét!

BKK-nyereményjáték: megéri éves Budapest-bérletet vásárolni.

Már most is kaphatók a 2022. évre szóló havi, éves és egyéb bérletek. Érdemes még az év végén megvenni a jövő évi Budapest-bérletet, amellyel elkerülhető az év eleji, hosszabb sorban állás. Ahogy az elmúlt években, úgy idén is célszerű a fővárosi közösségi közlekedés használatához az éves bérletet választani, hiszen több mint egy havibérlet ára megspórolható, ráadásul értékes ajándékokat is lehet nyerni az Aqua Webáruház jóvoltából.

 

Éves Budapest-bérlettel nemcsak pénzt spórolhat,
hanem értékes ajándékokat is nyerhet

Akár 11 ezer forintot is megtakaríthatnak azok, akik kedvezményes és összvonalas éves Budapest-bérletet vásárolnak. Ez a bérlettípus 12 szelvényből áll (minden hónapra egy-egy használható), ezért a tulajdonosának nem kell aggódnia, hogy elveszíti az egész évre szóló bérletét. Az éves bérletekkel a BKK díjszabásában meghatározott érvényességi ideig utazhatnak.

A költségmegtakarítás mellett értékes ajándékokat is nyerhetnek azok, akik 2021. december 1. és 2022. január 14. között éves Budapest-bérletet vásárolnak, és legkésőbb 2022. január 19-én 14 óráig regisztrálják azt.

 

A regisztrálók között a BKK az Aqua Webáruház jóvoltából kisorsol:

 

egy Apple iPad Pro 11"-et;

két Segway F40E elektromos rollert;

három Samsung Galaxy A52s mobiltelefont;

három Garmin Forerunner 55 futóórát;

öt Amazon Kindle (2020) e-book-olvasót;

húsz Aqua vásárlási utalványt bruttó 20 ezer forint értékben (amely bruttó 50 ezer forint feletti
vásárlás esetén váltható be), valamint

harminc Xiaomi Redmi Power Banket.

 

A nyereményjátékban a 18. életévüket betöltött személyek vehetnek részt a természetes személyeknek szóló kedvezményes és összvonalas éves Budapest-bérletekkel.

A BKK az ünnepek alatt is folyamatosan biztosítja a jegy- és bérletvásárlást a fővárosban: a közlekedési mobiljegy a nap 24 órájában megvásárolható mobilapplikáción keresztül, a BKK ügyfélközpontjai és pénztárai pedig 2021. december 24-e és 2022. január 1-je között ünnepi nyitvatartással várják a vásárlókat, valamint azokat az ügyfeleket, akik a közösségi közlekedéssel kapcsolatos ügyeiket szeretnék intézni. Az ünnepi nyitvatartás megismerhető a BKK honlapjának értékesítésipont-keresőjében, ahol akár helyszínre, akár nyitvatartási időre is keresve megtalálható a legközelebbi ügyfélközpont, pénztár vagy jegy- és bérletkiadó automata.

 

A nyereményjáték részleteiről bővebben ezen a linken lehet olvasni.