Megújul a BKK.hu Menetrendek aloldala

Budapest, 2021. december 13. – Új funkciókkal bővül a Budapesti Közlekedési Központ weboldalán található Menetrendek aloldal. A társaság az újítással egy áttekinthetőbb felületet hoz létre, hogy az ügyfelek az eddigiekhez képest könnyebben megtalálják a számukra fontos járatokkal kapcsolatos információkat.

A bkk.hu honlapon található Menetrendek aloldalon az alábbi változásokat tapasztalhatják a felhasználók:

 

  • A járatokra való kattintással a jövőben már mindkét irány megállólistája megjelenik.

 

 

  • Azon vonalak esetében, amelyekre a körjárat közlekedési rend érvényes, ezentúl vagy a teljes útvonal, vagy az adott menetrendi lapokon is megjelenő megállólista fog látszódni.

 

  • A járatok érvényességi időpontja helyett a továbbiakban az „Alapmenetrend”, valamint a „Változó/Ideiglenes menetrend” kifejezések jelennek meg a felületen. Az aktuálisan érvényes menetrend lila háttérszínnel lesz látható. A megállókra történő kattintással továbbra is megjelenik, hogy mikortól érvényes a járat menetrendje.

 

 

  • Egyes vonalaknál további tájékoztatók és információk is megjeleníthetők, az „i” (információ) jelölésre kattintva. Ezeket külön PDF dokumentumként lehet megtekinteni.

 

  • A járatinformációk melletti sárga felkiáltójelre kattintva az aktuális vagy kapcsolódó forgalmi változásokról tájékozódhat a felhasználó.

Egyéb fejlesztések az aloldallal kapcsolatban jövőre várhatók.

A frissítés miatt 2021. december 13-án, este 21 és 24 óra között a BKK Menetrendek aloldal korlátozottan lesz elérhető. A frissítés ideje alatt a FUTÁR honlapon vagy az alkalmazásban lehet tájékozódni az aktuális menetrendekről.

A megújult Menetrendek aloldallal várhatóan december 14-től találkozhatnak a felhasználók.