Töltődj fel Budapest-bérleteddel: hűvösebb időben is várnak a gyógyfürdők

Budapest, 2021. november 2.A Budapesti Közlekedési Központ a Budapest Gyógyfürdőivel együtt a hűvösebb napokra is kellemes feltöltődést kínál ügyfeleinek: a Budapest-bérlet mellé egyszeri 20% kedvezményt biztosít az online felnőtt belépőjegy árából a Budapest Gyógyfürdői által üzemeltetett fürdőkbe.

Töltődj fel

Most többet kapsz a bérletedért! Ismét akciót hirdet a BKK: a novemberben érvényes Budapest-bérlet tulajdonosa a BGYH online felületén megvásárolt felnőtt fürdőbelépő árából egyszeri 20% kedvezményt kap a pénztárakban feltüntetett jegyárakhoz képest.

A közösségi közlekedéssel utazó bérlettel rendelkező ügyfelünknek most nemcsak a biztonságos utazásáról gondoskodik a BKK, de a testi-lelki feltöltődéséről is. Nemcsak az ízületeket, a lelket is melengető gyógyvízben, Budapest méltán népszerű ikonikus fürdőiben lazíthatsz: vár a Széchenyi, a Gellért, a Rudas, a Lukács, a Paskál, a Pesterzsébeti, a Dandár, a Csillaghegyi, és a Palatinus. Élvezd a tradícionális pompát és az egyedülálló gyógyerőt!

A Budapest-bérletek megvásárolhatók bármelyik BKK értékesítési ponton (jegy- és bérletkiadó automata, BKK ügyfélkapcsolati pontok); mobiljegy formában az applikációk segítségével, valamint szerződött partnereinknél. Az ajánlat pontos igénybevételi feltételei a bkk.hu/furdo oldalon érhetők el. Az ajánlat a 2021. november 3. és december 1. között érvényes BKK Budapest-bérletekre vonatkozik. A kedvezményes felnőtt fürdőjegyek november 3. és december 5. között vásárolhatók meg online a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. weboldalán

2021. november 1-jétől kötelező maszkot hordani a fürdők zárt tereiben, kivéve a bel- és kültéri medenceterek, medencék, szaunák.

Kellemes fürdőzést kívánunk!