Idén is jól járt, aki bringával indult munkába

2021. szeptember 22. - Kerékpáros térképpel, péksütivel, innivalóval és értékes MOL Bubi ajándékcsomaggal lehettek gazdagabbak azok, akik szerda reggel biciklivel indultak munkába, és útba ejtették a BKK által szervezett reggeliző pontot.

Az Európai Mobilitási Hét zárónapja szeptember 22-e, amely egyúttal a Bringázz a munkába! elnevezésű kampány kezdete. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával a Magyar Kerékpárosklub szervezésében megvalósuló kampánynak a Budapesti Közlekedési Központ régóta aktív résztvevője. Nem véletlenül, hiszen a társaság célja, hogy népszerűsítse a kerékpárral való közlekedést, ezzel is segítve a tiszta és egészséges városi környezet fenntartását.

A BKK munkatársai szerda reggel 7 és 9 óra között péksüteménnyel, gyümölccsel és innivalóval várták a Városháza parknál azokat, akik saját kerékpárral, vagy MOL Bubi biciklivel indultak munkába. A társaság minden résztvevőnek egy nyomtatott térképet is ajándékozott, amelyről a főváros kerékpáros hálózatát ismerhették meg a közlekedők. Akik részt vettek a helyszínen tartott rövid kvízben, és a szerencsével is jóbarátságban voltak, azok ajándékcsomagot és MOL Bubi bérletet nyertek.

A kampányról a bringazzamunkaba.hu oldalon lehet bővebben olvasni.