Mától hosszabb szakaszon jár az M3-as metró

Budapest, 2021. augusztus 23. – Az M3-as metró 2021. augusztus 23-tól, hétfőtől ismét Újpest-központ és a Lehel tér, valamint a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest állomások között közlekedik hétköznaponként. A Lehel tér és a Nagyvárad tér között továbbra is az M3-as pótlóbusszal lehet utazni.

Augusztus utolsó hétvégéjén, 28-án és 29-én a szerelvények egész nap Újpest-központ és a Lehel tér között járnak. A Lehel tér és Kőbánya-Kispest között a korábbi hétvégéken megszokott módon, az M3-as pótlóbusszal lehet utazni. Az M3-as pótlóbusz útvonala és megállóhelyei térképes felületen a BKK FUTÁR alkalmazásban követhetők nyomon. A Göncz Árpád városközpont és a Népliget között továbbra is ajánljuk az 1-es villamos igénybevételét.

Utazásuk megtervezéséhez továbbra is érdemes a BKK FUTÁR alkalmazást használni, amely valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat úti céljuk eléréséhez.

Az autóval közlekedőknek augusztus 23-a és 31-e között mozgó terelésekre kell számítaniuk a Váci úton, a Róbert Károly körúton, az Üllői úton, a Kőér utcában és a Vak Bottyán utcában a pótlás utáni helyreállítási munkálatok miatt.