Óvodások rajzai köszöntik az édesanyákat a megállókban anyák napja alkalmából

Budapest, 2021. április 30.Anyák napjára készülődve óvodás gyermekek rajzaival színesíti a megállókat a Budapesti Közlekedési Központ. A rajzokon kívül a FUTÁR-kijelzőkön és a járműveken felirattal, valamint hangbemondással köszöntjük az anyákat és a nagymamákat.

Budapesti kerületi óvodák vállalták, hogy a BKK kezdeményezésére anyák napi alkotásokat küldenek felhívásunkra, hogy a kerületi buszmegállókban az ovisok alkotásai köszöntsék az édesanyákat május első vasárnapján.

 

A BKK akciójában a pandémia ellenére is örömmel vettek részt a legkisebbek, és lelkesen készítették a mintegy 200 anyák napi rajzot, amelyeket bárki megcsodálhat a megállókban. Reméljük, minden utasunk ugyanolyan örömmel fogadja az adott kerület ovisainak alkotásait, mint amilyen lelkesen készítették azokat a kis kezek, és hálával gondol az anyákra, a nagymamákra és a dédmamákra. Néhány alkotó már fényképezkedett is a rajzával a megállókban.

„Társaságunk minden fontosabb ünnep, esemény kapcsán igyekszik egy-egy járműfelirattal, hangbemondással, Facebook-poszttal kedveskedni ügyfeleinek” – emlékeztetett a BKK szóvivője. Borsi Dávid hozzátette: „Az anyák napja mindannyiunk számára az év egyik legfontosabb ünnepe. A tündéri gyerekrajzok bizonyára nemcsak az anyák és a nagymamák, de kicsit talán minden utasunk szívét megdobogtatják.”

Szívből köszöntünk minden anyát és nagymamát, és jó egészséget, sok boldogságot kívánunk!