Változik a BKK jegy- és bérletpénztárak nyitvatartási rendje

Budapest, 2021. február 21. – A Budapesti Közlekedési Központ az utasforgalomhoz igazodóan 2021. február 22-étől, hétfőtől módosítja a jegy- és bérletpénztárak nyitvatartását, ez a változás az ügyfélközpontokat nem érinti. Ezen pontok mellett a mobil applikáción, a jegy- és bérletautomatákból és a BKK szerződött viszonteladóinál elérhetők a jegyek és bérletek.

Amíg az ügyfélközpontok egységesen 7 és 19 óra között tartanak nyitva a hét minden napján, addig a pénztárak esetében az új nyitvatartási rend nem egységes.

A BKK pénztárak pontos nyitvatartásáról a https://bkk.hu/magunkrol/elerhetosegek/penztarak/ oldalon tájékozódhat.

A BKK Önhöz legközelebb eső értékesítési pontja térképes felületen található meg a bkk.hu/pontkereso oldalon.

A jegy- és bérletpénztárak nyitvatartási idején kívüli időszakban mindennap 0-24 órában lehetőség van a BKK automatákból megvásárolni a jegyeket és bérleteket, valamint bármikor mobil applikáción keresztül is elérhetők a napijegy típusú jegyek és a bérletek. Az elmúlt időszakban jelentősen bővült a BKK matricával jelölt szerződött viszonteladói kör, amely pontokon megvásárolhatók a vonaljegyek és a 10 db-os gyűjtőjegyek.

A BKK Központi Ügyfélszolgálata, illetve a BKK Ügyfélközpontok változatlan nyitvatartással továbbra is az egészség védelmét szolgáló egyedi eljárásrend betartásával fogadják az ügyfeleket. Az épületben kizárólag az orrot és a szájat egyaránt takaró maszkban lehet tartózkodni.

A Liszt Ferenc repülőtér 2A és 2B terminálon található BKK Ügyfélszolgálatok átmenetileg zárva tartanak.

A BKK értékesítőhelyeit érintő teljes körű információkról a BKK honlapján tájékozódhat.

Budapesti Közlekedési Központ