Mit adott Budapestnek a BKK? – megjelent a Nekem Budapest podcast második epizódja

Budapest, 2020. december 7. – Nekem Budapest című közlekedési podcastja második epizódjában a BKK 10 éves születésnapja alkalmából beszélgetett Borsi Dávid szóvivő a társaság múltját jól ismerő és jövőjéről is határozott elképzelésekkel rendelkező munkatársaival. A BKK online felületeinek megújítása részeként november végén, röviddel új honlapjának bemutatását követően indította el közlekedési podcastját, amelyben a fővárosi közösségi közlekedés kulisszái mögé tekinthetnek be a hallgatók. A Nekem Budapest második adása már elérhető a BKK új weboldalán és a főbb podcast platformokon is.

A BKK nemrég indult, Nekem Budapest című podcastjában olyan közlekedési témákról beszélget Borsi Dávid, a BKK szóvivője, amelyekről eddig nem kellő mélységben esett szó más felületeken. A második adás apropóját a BKK november 16-ai 10 éves születésnapja adta, amelynek kapcsán a társaság szakmai munkáját meghatározó, múltját jól ismerő és jövőjéről is határozott elképzelésekkel rendelkező munkatársai voltak a Nekem Budapest vendégei. A Balázs-mór díjas Hajnal Tünde, a BKK mobilitástervezési szakértője, Friedl Ferenc innovációs főmunkatárs és Csanády Bálint, a BKK fődiszpécseri központjának vezetője az adásban emlékezett vissza arra, milyen volt a főváros közlekedési rendszere a BKK létrejötti előtti időszakban, és hogy milyen fejlesztéseket hozott el Budapest számára a 10 éve létrejött közlekedésszervező. Emellett szó esett arról is, hogy a főváros 2030-ig szóló stratégiáját meghatározó Budapesti Mobilitási Terv mentén milyen lesz Budapest közlekedési rendszere a jövőben.

A Nekem Budapest második epizódja már elérhető a Spotify-on, a Deezeren, a Soundcloudon, az Anchor FM oldalán továbbá az Apple Podcastban.