A BKK bővíti a jegyvásárlási lehetőségeket

Budapest, 2020. december 10. - Újabb 100 viszonteladónál lehet vonaljegyet és gyűjtőjegyet vásárolni a jövőben. Az új értékesítő helyszíneket hivatalos matricák jelölik, illetve a BKK Pontkereső oldalán is elérhetők.

Több mint 100 új viszonteladóval bővült a BKK jegyértékesítő hálózata, ma már számos Nemzeti Dohányboltban is elérhetők az utazáshoz szükséges egyes termékek. A viszonteladói hálózathoz újonnan csatlakozó dohányboltokban 350 Ft-os vonaljegyet és 3000 Ft-os 10 db-os gyűjtőjegyet lehet vásárolni.

A vonal-, és gyűjtőjegyek értékesítésével foglalkozó boltok könnyen felismerhetők, ugyanis a bejáratuknál, vagy a pénztárnál lévő plexi felületen egy matrica tájékoztatja erről a vásárlót. Emellett az új értékesítési helyszínek listáját bárki megnézheti online, a BKK Pontkereső oldalán is. Ezen a felületen megtalálható az összes ügyfélközpont, pénztár, jegyautomata, valamint a BKK viszonteladóinak pontos helye. Ha a térképes felületen a viszonteladókra szűrünk kereséskor, majd rákattintunk az egyik értékesítő pontra, akkor a megjelenő információs ablakban láthatjuk, hogy ezek közül melyik található dohányboltban.

Felhívjuk a jegyvásárlók figyelmét arra, hogy a Nemzeti Dohányboltokban kizárólag 18 éven felüliek tartózkodhatnak!

Budapesti Közlekedési Központ