A BKK a Bringázz a munkába! kampányt is támogatja

Megújult formában ismét elindult a Bringázz a munkába! kampány, amelyet a Budapesti Közlekedési Központ is támogat. A Magyar Kerékpárosklub szervezésében, valamint a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium kezdeményezésében megvalósuló, 2018. május 14-én (hétfőn) induló országos kampány célja, hogy minél többen válasszák a munkába járáshoz és a mindennapi közlekedéshez a MOL Bubi bicikliket, vagy saját kerékpárjukat.

A Bringázz a munkába! kampányban 2018. május 14.-e és június 10.-e között lehet részt venni az ingyenesen letölthető Bike Citizens mobilapplikáción keresztül. Az applikáción keresztül történő regisztrációt követően lehet gyűjteni a kerékpárral megtett kilométereket. A résztvevők között értékes nyereményeket sorsolnak ki, többek között éves és féléves MOL Bubi bérletre váltható kuponokat is.

A BKK és a Magyar Kerékpárosklub 2016 februárjától rendszeres konzultációt folytat a kerékpáros fejlesztésekről, koncepciókról, kutatásokról és a kerékpáros infrastruktúra folyamatos fejlesztéséről. Az elmúlt évben több, a BKK és a Magyar Kerékpárosklub együttműködésében megvalósult akció segítette a kerékpáros közlekedés népszerűsítését.

A kampányról a https://bringazzamunkaba.hu/ oldalon olvasható bővebb információ.