A European Cycling Challenge után egy hónapig itt a Budapest Cycling Challenge

2017. június 1-je és 30-a között – a European Cycling Challenge 2017 sikerén felbuzdulva – egy budapesti szintű, az aktív kerékpáros közlekedési módra ösztönző kampány zajlik Budapest Cycling Challenge (BCC) néven a budapesti intézmények és közösségek számára. A versenyben bármilyen kerékpárral részt lehet venni: MOL Bubi bringákkal éppúgy, mint saját, bérelt vagy cargo kerékpárokkal, tandemmel, triciklivel, sőt elektromos kerékpárral is. A kihívás során, a nemzetközi versenyben is használt, ingyenesen letölthető Navikimobilapplikáció segítségével lehet gyűjteni a kilométereket.

Érdemes részt venni a kihívásban, mert a legalább 10 kilométer kerékpározást rögzítő résztvevők között értékes nyeremènyeket (150 szilikonból készült kerékpáros-telefontartót, 100 univerzális sportbérletet és 10 városi kerékpárt) sorsolunk ki. Azok között a csapatok között, amelyek tagjai legalább 1000 km kerékpáros utazást rögzítettek a játék időtartama alatt, a kihívás lezárását követően 3 x 10 darab éves MOL Bubi bérletre váltható kupont sorsolunk ki.

Bővebb információk a regisztrációról, a versenyről, és annak állásáról a https://molbubi.bkk.hu/bcc2017/ oldalon olvashatók