Nyerjen MOL Bubi bérlettel éves Budapest-bérletet!

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) útjára indítja a Nyerjen MOL Bubi bérlettel éves Budapest-bérletet! elnevezésű akcióját, amelyben három darab értékes éves Budapest-bérletet nyerhetnek a közbringarendszer használói. Az akcióban való sikeres részvételhez egy március 20. és április 30. között vásárolt MOL Bubi bérlet, egy online regisztráció és némi szerencse szükséges.

Különösen megéri most a budapesti közbringarendszert használni, hiszen aki 2017. március 20. és április 30. között bármilyen típusú (negyedéves, féléves, vagy éves bérlet normál vagy promóciós áron) MOL Bubi bérletet vásárol, egy kis szerencsével éves Budapest-bérletet is zsebre tehet. A BKK Nyerjen MOL Bubi bérlettel éves Budapest-bérletet! elnevezésű akciójára az erre a célra kialakított online felületen lehet regisztrálni ( https://molbubi.bkk.hu/berletakcio.php ) legkésőbb április 30-án 22 óráig. A regisztráció csak pár másodpercbe telik, melynek során néhány adatot (MOL Bubi bérlet (kártya) száma, vásárlás napja, név, életkor, telefonszám, e-mail-cím) kell megadni, illetve egy feltett kérdésre („Hol vásárolja meg legszívesebben a MOL Bubi bérletét?”) válaszolni. Természetesen azok a vásárlók sem maradnak ki az akcióból, akik nem rendelkeznek interneteléréssel, hiszen ők a BKK Rumbach Sebestyén utca 19–21. szám alatt található ügyfélközpontjában regisztrálhatnak. Az akció játékszabályzata ezen a felületen olvasható: https://molbubi.bkk.hu/docs/MOL_Bubi_berlet_jatekszabalyzat.pdf .

A játék végén három szerencsés nyertes értékes éves Budapest-bérlettel lesz gazdagabb. A BKK e-mailben, vagy telefonon értesíti a nyerteseket.

Miért érdemes MOL Bubi bérletet vásárolni?

A bicikli a leggyorsabb közlekedési eszköz a rövid városi utazásokhoz, erre nyújt kiváló lehetőséget a MOL Bubi közbringarendszer. Budapesten 112 gyűjtőállomáson a hét minden napján, 0–24 óráig elérhetők az almazöld kerékpárok, amelyek használata érvényes bérlettel 30 percig díjmentes. Egy bérlettel akár négy kerékpárt is fel lehet venni egyszerre, hogy a családdal, a barátokkal együtt is lehessen kerekezni. Rövid városi utazásokhoz a közösségi közlekedési eszközökkel kombinálva különösen hatékony.