Idén is csatlakozik a BKK az Idegenvezetők Világnapjához

Az elmúlt évek hagyományának megfelelően idén is csatlakozik a Budapesti Közlekedési Központ az Idegenvezetők Világnapjához. A rendezvény részeként 2017. február 26-án, vasárnap az 56A és a 61-es villamos vonalán különleges, idegenvezetéssel egybekötött utazáson vehetnek részt az érdeklődők. A magyar nyelvű idegenvezetés részeként érdekességek hangzanak el a villamosok útvonalán lévő épületekről, helyszínekről.

 

Menetrend szerint közlekedő 56A és 61-es villamos

2017. február 26-án, vasárnap a Móricz Zsigmond körtértől Hűvösvölgyig a 61-es villamos vonalán, vissza a Móricz Zsigmond körtérre pedig az 56A villamos vonalán közlekedő Tátra szerelvénnyel utazhatnak. A járat a Móricz Zsigmond körtér Villányi úti megállójából 10 órakor indul és várhatóan 10:35-kor érkezik Hűvösvölgybe, ahonnan 10:45-kor indul vissza, és várhatóan 11:20-kor érkezik a Móricz Zsigmond körtérre.

A villamosjáratok nem különjáratként, hanem menetrend szerint közlekednek, így BKK vonaljeggyel és bérlettel vehetők igénybe, továbbá minden menetrend szerinti megállóban megállnak. Kérjük, hogy aki utazni szeretne a villamosokkal, korábban érkezzen a helyszínre, időt hagyva a felszállásra, mert a megadott időpontok a villamosok indulási idejét jelzik.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!