Múzeumból múzeumba MOL Bubival!

Idén is színes kulturális programokat kínál a Múzeumok Éjszakája rendezvény, melynek budapesti helyszíneit érdemes lesz MOL Bubi kerékpárral is megközelíteni. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a június 25-i programsorozat sikerét és a fővárosban közlekedők kényelmét kedvezményes „Múzeumból múzeumba negyedéves MOL Bubi bérlettel” kívánja segíteni. 

Szinte minden belvárosi múzeum közelében található MOL Bubi gyűjtőállomás, így a Múzeumok Éjszakája rendezvény programjai gyorsan és kényelmesen megközelíthetők kerékpárral. A június 25-i kulturális rendezvény időszakában a Budapesti Közlekedési Központ is kedveskedni próbál a tartalmas szórakozásra vágyó közönségnek. Az alkalomra kedvezményes negyedéves MOL Bubi bérletet lehet vásárolni.

„Múzeumból múzeumba negyedéves MOL Bubi bérlet”

2016. június 14. és július 14. között a BKK Ügyfélközpontjaiban személyes szerződéskötés útján lehet megvásárolni a „Múzeumból múzeumba negyedéves MOL Bubi bérletet”. A negyedéves bérletet 50% kedvezménnyel, azaz csak 3900 Ft-ért lehet megvásárolni a Múzeumok éjszakája rendezvény karszalagja mellé kapott MOL Bubi szórólap bemutatása és leadása mellett. A személyes ügyintézést megkönnyíti az előregisztráció, amit a molbubi.bkk.hu honlapon, vagy az ingyenes MOL Bubi mobilalkalmazáson keresztül lehet megtenni. A negyedéves bérlet az aktiválástól 90 napig érvényes, ez idő alatt korlátlan számú bérlésre jogosít egyidejűleg akár 4 kerékpár bérlésével. Az első 30 perc kerékpározás mindig díjmentes. Fél óra elteltével külön használati díjat is kell fizetni.

A Múzeumok Éjszakája alkalmából indított akciókról és a MOL Bubi használatáról minden további információ megtalálható a molbubi.bkk.hu oldalon.