A MOL Bubizók mindössze 100 forintért parkolhatnak holnap az EZ Parkolók teljes hálózatában

Az Európai Mobilitási Hét rendezvénysorozat a fenntartható és környezetbarát városi közlekedés fontosságára hívja fel a figyelmet az Európai Bizottság Környezetvédelmi és Közlekedési Főigazgatóságainak támogatásával, minden évben szeptember 16-22. között.

Az idei kampány témája a multimodalitás, intermodalitás. Jelmondata – Válassz Válts Variálj! – arra ösztönzi az embereket, hogy gondolják végig, milyen közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésükre, válasszák utazásukhoz a legmegfelelőbbet, és kombinálják a közlekedési módokat. A közlekedési eszközök helyes megválasztásával gyorsabb és kellemesebb lehet az utazás, javíthatja az egészségi állapotot és óvja a környezetet.

Ennek jegyében a BKK Zrt. és az EZ Parkolók Kft. közös Parkolj és Bringázz! elnevezésű akcióval készül az Autómentes Napra. Azok az autósok, akik szeptember 22-én, kedden az EZ Parkolók valamelyikében bemutatják érvényes MOL Bubi bérletüket vagy aznapra szóló jegyüket, mindössze 100 forintért parkolhatnak 6 és 22 óra között. A résztvevők közül hárman egy-egy EZ parkolóbérletet  - nonstop 48800 Ft, nappali 39900 Ft, pihenő (éjszaka és hétvége ) 28000 Ft - és egy-egy negyedéves MOL Bubi bérletet nyerhetnek.

Az akcióban részt vevő parkolóházak és MOL Bubi állomások helyszínei a mellékelt térképen láthatók.

A szervezők felhívják a figyelmet, hogy amennyiben megtelik egy parkolóház, akkor azon a helyszínen további jelentkezéseket nem tudnak elfogadni.