A BKK ajándékkal lepte meg a legidősebb MOL Bubizó ügyfelét

Ma a BKK bemutatta és ajándékkal lepte meg legidősebb MOL Bubizó ügyfelét. Csaba Péter az elsők között kezdte el használni az almazöld bringákat, mely alkalomból a BKK most a legújabb termékével, egy negyedéves MOL Bubi bérlettel lepte meg, amelyet dr. Szűcs Panni, a BKK kommunikációs igazgatója adott át, majd elmondta, hogy a mai nappal indul a MOL Bubi új Próbáld ki pénteken! programja is, melynek keretében a forgalmas helyeken található MOL Bubi gyűjtőállomásoknál a BKK munkatársai július minden péntekén bemutatják az érdeklődőknek a közbringarendszer használatát. Az eseménnyel a BKK célja az, hogy felhívja a figyelmet arra, nem csak a 20-30, hanem a 40-50, sőt a 60-70 éves korosztály körében is népszerűek lehetnek a MOL Bubi bringák, mert könnyen használhatók.

Próbáld ki pénteken!

Nyáron, a tanítási szünetben is sokan közlekednek kerékpárral. Akiknek nincs saját biciklijük, vagy a belvárosba inkább tömegközlekedéssel utaznak, azok számára ilyenkor is kézenfekvő megoldás a MOL Bubi. Bizonyára vannak olyanok, akik még nem próbálták ki a közbringát. Nekik szeretne most segíteni a BKK, hogy megismerkedhessenek a zöld kerékpárokat. A közbringát könnyű használni, amit bárki megtapasztalhat, ha ellátogat júliusban minden pénteken a rendezvényekre.

Az első helyszín a mai napon a Corvin sétánynál található – közelmúltban üzembe helyezett – MOL Bubi gyűjtőállomás, ahol 16 és 20 óra között várnak mindenkit a BKK munkatársai, akik az érdeklődőknek és „kezdő MOL Bubizónak” bemutatják a közbringarendszer használatát. Az almazöld bringákat a helyszínen ki is lehet próbálni.

A Próbáld ki pénteken! program további helyszínei:

  • Július 10.,Gozsdu udvar
  • Július 17., Erzsébet tér
  • Július 24.,Fővám tér
  • Július 31., Városháza park

A közbringák kipróbálását egy új termék is segíti. Azok számára ajánlják az új negyedéves bérletet – amely július elsejétől már megvásárolható – akik csak rövidebb időszakban (vagy a nyári szünetben) szeretnék  használni a kerékpárokat.

A Próbáld ki pénteken! program további helyszíneiről és a MOL Bubiról további információért, kattintson ide: http://molbubi.bkk.hu/