A közösségi közlekedési járművekkel fennakadások nélkül távozott a tömeg a Groupama Arénában rendezett focimérkőzés után

Vasárnap este, a ferencvárosi Groupama Arénában rendezett Magyarország–Észak-Írország  labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőmérkőzést követően a körülbelül 21 ezer fős nézőközönség fennakadások és problémák nélkül távozott a stadionból és annak környékéről a közösségi közlekedés járműveivel, amelyek sűrítve közlekedtek. A gépkocsi-közlekedés is kisebb fennakadásokat követően rövidesen helyreáll a térségben. Az esemény tömegközlekedési szempontból kiemelt kockázatú volt, mert a síncsere miatt nem járt az M3-as metró. A metrópótló buszokat sűrítve közlekedtettük, így zavartalanul elszállítottuk utasainkat.

A felújítás után a mai naptól már a Puskás Ferenc Stadion és a Közvágóhíd közötti szakaszon újra, és az esemény miatt sűrítve közlekedő 1-es villamosnak, valamint a szintén sűrítve közlekedő M3-as metrópótló buszoknak köszönhetően a nagy létszámú nézőközönség rendben elhagyta a stadion környékét. A gépkocsi-közlekedés is kisebb fennakadásokat követően hamarosan helyreáll.